Flere nyheder om transport og logistik

Virksomhedsanalysen 2014

Virksomhedsanalysen 2014 viser, at omsætningen er steget hos de danske virksomheder i 2013, men takten er faldende i forhold til tidligere år. Virksomhedsanalysen 2014 omfatter ca. 1.400* danske virksomheder med en omsætning på over 30 mio. kr. på koncernniveau for 2013.

Afrika op i gear

Logistikvirksomheder begynder at vende blikket mod resten af Afrika med henblik på investeringsmuligheder. Tidligere har det været Sydafrika, der toppede listen som det afrikanske land syd for Sahara, der har den bedst udviklede transport- og logistiksektor, og det placerer landet på niveau med nogle af verdens industrialiserede lande.

Global Benchmarking Analysis 2012

Global Shipping Benchmarking Analysis 2012 har taget temperaturen på den globale shippingindustri med udgangspunkt i de senest tilgængelige regnskaber, som primært er for 2011. Rapporten viser, at 2011 har været et af de værste år for industrien. Samtidig peger rapporten på rapportering om bæredygtighed som en mulighed til at opnå konkurrencemæssige fordele. A. P. Møller-Mærsk nævnes som et godt eksempel på en virksomhed, der har indledt dialog med sine interessenter.

Højeste antal af virksomhedshandler i tre år i fjerde kvartal af 2012

Transport- og logistiksektoren slutter 2012 af med det højeste antal af virksomhedshandler i tre år. I fjerde kvartal af 2012 blev der indgået 68 virksomhedshandler, hvilket er næsten en fordobling sammenlignet med sidste år. I alt bød 2012 på 193 virksomhedshandler. Det viser en undersøgelse fra revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC.

Lav optimisme i transport- og logistiksektoren

PwC er verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. Det handler om dig, når du vælger PwC som revisor, rådgiver eller som rammen for din karriere.

Megatransaktioner sætter rekord i transport- og logistiksektor

PwC’s rapport Intersections giver dig hvert kvartal et overblik over køb og salg af virksomheder inden for den globale transport- og logistiksektor. Denne udgave omhandler 2. kvartal 2012.

Store transport- og logistiktransaktioner på trods af økonomisk usikkerhed

PwC’s rapport Intersections giver dig hvert kvartal et overblik over køb og salg af virksomheder inden for den globale transport- og logistiksektor. Denne udgave omhandler 1. kvartal 2012.

Logistikvirksomheder klarer sig flot trods krisen

Hvis virksomheder i logistiksektoren vil bevare konkurrenceevnen og opnå økonomisk vækst i fremtiden, er det nødvendigt at investere i it-sikkerhed, nye forretningsmodeller og udvikling af kompetencer. Det viser rapporten ”The Logistics Report 2012”.

Gode tider for virksomhedshandel i transport- og logistiksektoren

Fremtiden lover godt for køb og salg af virksomheder inden for den globale transport- og logistiksektor. Det viser den se-neste udgave af PwC’s analyse ”Intersections” for 4. kvartal 2011. Særligt logistik, vejtransport samt infrastruktur og shipping baner vejen for virksomhedshandler og konsolide-ring.

Er din forsyningskæde sikker?

For et par 100 år siden, blev handelsskibe angrebet af sørøvere. I dag bliver Transport- & Logistiksektoren igen udsat for ”angreb”. Skibe er igen udsat for pirateri, men T&L sektoren er også udsat for andre forstyrrelser, både menneskeskabte og naturskabte.