Køb og salg af virksomheder

Rådgivning om virksomhedsoverdragelsen

Overvejer du at sælge eller købe en virksomhed eller dele af den?
Virksomhedstransaktioner er for de færreste erhvervsdrivende eller virksomhedsejere en hverdagsbegivenhed. Det er derfor naturligt at henvende sig til en professionel rådgiver for at sikre sig, at den påtænkte virksomhedsoverdragelse sker på optimale vilkår.

Professionel rådgivning fra PwC Deals 

PwC Deals rådgiver om virksomhedsopkøb og ­frasalg, kapitalstruktur og restruktureringer samt muligheder for finansiering og kapitalfremskaffelse. Vores løsninger omfatter:
 

 • Corporate Finance
  M&A-rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, fusioner og kapitalfremskaffelse.
 • Transaction Services
  Finansiel due diligence, herunder analyse og validering af de finansielle forudsætninger for en virksomhedshandel.
 • Valuation & Economics
  Værdiansættelse af virksomheder og immaterielle rettigheder, rådgivning i relation til Purchase Price Allocation, projekt vurdering samt finansiel rådgivning i forberedelse og udbud af Offentlige Private Partnerskaber (OPP).
 • Deals SMV
  PwC's Deals SMV specialister fokuserer på rådgivning af ejere af små og mellemstore virksomheder i forbindelse med køb og salg af virksomhed, generationsskifte, fusion, kapitalfremskaffelse og gældsfinansiering.
 • Delivering Deal Value
  Vurdering af markedsattraktivitet og virksomheders strategi i forbindelse med en evt. transaktion og rådgivning i forbindelse med realisering af mulige omsætnings­ og omkostningssynergier.
 • Business Recovery Services
  Genopretning af virksomheder i krise­ og konfliktsituationer, finansiel diagnostik og kriseplanlægning.
 • Gældsrådgivning
  Vi kan hjælpe dig med at optimere din virksomheds kapitalstruktur og med at udarbejde det materiale, som finansieringsinstitutterne kræver.
 • Working Capital Management
  Har du problemer med at styre omsætningsvækst, indtjening og likviditet? Med Working Capital Management kan du frigøre likviditet og sætte fokus på frit cash flow.


   

Vores styrker ligger i:

 • Et stort og vidtfavnende netværk, der sikrer forståelse for og kontaktflade med såvel små som store erhvervsvirksomheder i alle de lande, hvori PwC opererer
 • Et meget betydeligt antal af transaktioner, hvilket sikrer, at vores rådgivning er baseret på solid erfaring og opdateret kendskab til de relevante markeder
 • Vores forankring i PricewaterhouseCoopers DEALS, som kan tilbyde vores kunder en bred palette af ydelser indenfor finansiel, økonomisk og skattemæssig rådgivning. 

PwC har en førende markedsposition i Europa

Vores kunder omfatter blandt andet private og offentlige virksomheder og organisationer samt danske og internationale venture capital selskaber og private equity fonde.

 

Udfyld kontaktformularen på en af vores eksperter øverst til højre, så kontakter vi dig.

Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.