Performance Management

Identifikation og implementering af retvisende og relevante nøgletal er et vigtigt element i den overordnede ledelsesrapportering. Performance management sikrer, at alle beslutningsniveauer i virksomheden arbejder efter de samme succeskriterier.

Arbejd systematisk med Performance Management

Behovet for at arbejde systematisk med performance management og identifikation og implementering af nøgletal skal ses i lyset af de stigende krav til årsafslutning, styring af arbejdskapital og pengestrømme samt identifikation af muligheder for omkostningsbesparelser, såsom shared services og effektivisering af forretningsgange og teknologi.

Opstil mål og handlingsplaner

Under begrebet performance management hjælper vi jer med at opnå forbedrede resultater ved at opstille mål og handlingsplaner for de primære forretningsgange.

Vi fokuserer specielt på forretningsgange vedrørende optimering af processer og systemer, risikohåndtering samt governance.

Kontakt os

Har du brug for sparring eller vil du høre mere om de opgaver, vi har løst med vores kunder, så kontakt os. Du finder en kontaktinformation til højre på siden.
Mød os...

Uanset din virksomheds forretningsmæssige udfordring kan vi hjælpe dig med løsninger inden for revision, skat eller rådgivning.

Vi skal tale om:
Bestil møde
Mange tak

Vi kontakter dig og aftaler nærmere.