FAQ - Spørgsmål og svar om kurser

Hvordan holder jeg mig orienteret om nye kurser?

Tilmeld dig PwC's nyhedsbrev Dialog - vores nyhedsbrev er tilpasset dine interesser, så du er sikker på at modtage de seneste relevante nyheder. Dialog udkommer ca. hver 14 dag. Tilmeld dig Dialog

Du er også meget velkommen til at kontakte vores rådgivere, der sidder klar på T: 3945 3535 for en snak om din efteruddannelse hos PwC's Academy.

View more

Hvor må jeg parkere?

København anbefaler vi, at du kommer i god tid, da parkering er efter først-til-mølle princippet. Der er fri heldagsparkering på parkeringspladsen foran PwC's bygning. For øvrig parkering henvises til parkeringskælderen med egenbetaling. Kør ad Tuborg Boulevard til rundkørslen og tag første vej til højre. Parkeringskælderen finder du efter 200 meter på højre hånd. Du kan bruge sms til at betale parkeringsafgiften med. Se, hvordan du gør. Køber du parkeringstid via mobilparkering, skal du parkere din bil i en af båsene, der ikke er markeret med firmalogoer.

Aarhus henvises der til gæsteparkering ved PwC's hovedindgang, samt de generelle parkeringsmuligheder i Nobelparken. Da der er parkerings opsyn i området, skal bilens registreringsnummer indtastes på iPad i receptionen ved ankomst til PwC.

Trekantområdet kan du parkere på PwC kontorets parkeringsplads lige foran bygningen.

View more

Kan man tage bus og tog til PwC?

Ja, Hellerup Station og Svanemøllen Station ligger meget tæt på kontoret i Hellerup. Fra begge stationer kan du tage bus 1A, som har stoppested lige ved PwC's bygning, du skal stå af ved stoppestedet Gl. Vartov Vej i Hellerup. Fra Hellerup Station skal du tage bus 1A, som kører i retning mod Hvidovre Hospital. Fra Svanemøllen Station skal du tage bus 1A i retning mod Hellerup Station. 

I Aarhus er der ca. 10 minutter i bil fra banegården. Lufthavnsbussen og linjerne 3, 11, 14, 56 & 58 kører også lige til døren.

I Trekantområdet kan du tage buslinje 11 til DTC-Torvet hvor fra der er ca. 10 min. gang til PwC kontoret på Herredsvej 32.

Vi henviser til www.rejseplanen.dk, da der kan forekomme ændringer i ruterne.

View more

Hvad gør jeg med overnatning?

Overnatning er ikke inkluderet i kursusprisen, medmindre det fremgår eksplicit. Vi henviser til www.hotels.com, hvor du kan finde hoteller i nærheden af PwC.

View more

Jeg er blevet syg og kan ikke komme til mit kursus – hvad gør jeg?

Desværre kan vi ikke refundere kursusudgiften med så kort varsel, men du har mulighed for at sende en kollega i stedet, hvis det er relevant. Send en mail til academy@pwc.dk med din kollegas navn og e-mailadresse.

View more

Vi er flere fra samme virksomhed, der vil på kursus – kan vi få rabat?

Hvis I er flere i samme virksomhed, som ønsker at deltage på kurser, så kontakt os for en snak om en samlet løsning, der er tilpasset jeres behov.

View more

PwC er vores revisor – giver det nogen fordele?

Vi sætter pris på vores revisionskunder og ser det som en fordel, hvis vi kan hjælpe med at klæde vores kunder bedre på til deres faglige udfordringer. Derfor giver vi revisionskunder en række fordele ved tilmelding på hovedparten af vores kurser. Kontakt os for at høre nærmere på academy@pwc.dk eller 3945 3535.

View more

Hvornår modtager jeg en bekræftelse?

Du modtager pr. mail en bekræftelse umiddelbart efter tilmelding, og senest en uge inden afholdelse modtager du pr. mail yderligere praktiske informationer om kurset.

View more

Hvad tid skal jeg komme?

Medmindre andet er angivet starter alle kurser kl. 9.00. Der vil være morgenmad i gæstekantinen i stueetagen fra kl. 8.30 til alle kursister. Alle kurser slutter cirka kl. 16.30 medmindre andet er angivet.

View more

Hvem er de andre deltagere på kurset?

Vi udleverer ikke navne på de andre deltagere af diskretion, men du er altid velkommen til at forhøre dig, om det er noget for dig at deltage, og om det er det rette niveau. Kontakt Academy på tlf.: 3945 3535.

View more

Følg PwC