Skip to content Skip to footer

Loading Results

Boards Agenda - Quarterly Update

Boards Agenda - Quarterly Update er PwC’s nye kompetenceforløb, som er målrettet nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer i en børsnoteret virksomhed eller i tilsvarende større virksomheder.

Som en del af netværket bliver du opdateret på højaktuelle emner, som er relevante for bestyrelsens og/eller audit committees arbejde. 

Indhold og form 

Indholdet baseres på aktuelle forhold vedrørende fx regnskab, børsret, bæredygtighed og ESG, datasikkerhed, nyt om revisionskomiteer, skatter og afgifter samt andre centrale bestyrelsesemner og -tendenser nationalt og globalt.

Netværksforløbet består af fire årlige møder. Disse gennemføres som tre digitale møder af hver en times varighed samt et fysisk møde af to timers varighed med mulighed for netværksskabelse. Møderne begynder kl. 8.00.

Alle præsentationer og materiale vil være på engelsk. De digitale møder vil som hovedregel blive gennemført med PwC’s eksperter som undervisere.

Målgruppe

Nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer fra de børsnoterede virksomheder og tilsvarende andre, større virksomheder - dog er virksomheder i den finansielle sektor undtaget målgruppen. Forløbet vil også være relevant for CFO/CEO, som fx samarbejder med audit committees eller bestyrelser.

 

Afholdelser

Husk, at du kan afmelde dig kurset uden beregning helt frem til fem uger før kursusafholdelse. Du kan naturligvis også flytte til et senere kursus eller give din plads til en kollega.

På Boards Agenda vil du bl.a. kunne møde følgende indlægsholdere fra PwC:

Michael Groth Hansen

Partner, København, PwC Denmark

3945 3577

E-mail

Lars Engelund

Partner, statsaut. revisor, København, PwC Denmark

3945 9264

E-mail

Henrik Steffensen

Global IFRS-partner, København, PwC Denmark

3945 3214

E-mail

Søren Jesper Hansen

Partner, Tax, København, PwC Denmark

3945 3320

E-mail

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Security & Technology, København, PwC Denmark

+45 2811 1592

E-mail

Henrik Kurtmann

Senior Manager, København, PwC Denmark

2497 5659

E-mail

Susanne Stormer

Partner, Leder af Sustainability, København, PwC Denmark

2334 6283

E-mail

Kontakt os

PwC Academy

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC