Kursus i CISSP

- Forberedelse til eksamen i CISSP-certificering samt praktisk anvendelse på fire dage.

CISSP-kursusforløbet fokuserer på alle væsentlige aspekter af it-sikkerhed, og giver deltageren redskaber og viden til at relatere it-sikkerhed til de forretningsmæssige konsekvenser, som eventuelle trusler kan have. Endvidere dækker kursusforløbet en lang række relevante processer til at beskytte virksomhedens informationsaktiver. Herudover er fokus på, praktiske eksempler og at skabe sammenhæng mellem CISSP-hovedområderne i en livscyklus, som kan anvendes i det daglige arbejde.

Det samlede CISSP-pensum giver deltageren et helhedssyn på it-sikkerhed og spænder over områderne ledelse, procedurer, planlægning og teknik.

Indhold

CISSP består af otte hovedområder som fordeler sig over to kurser. For at skabe et helhedsbillede i en livscyklus vil der være naturligt sammenhæng og referencer mellem de otte hovedområder gennem kursusforløbet.

Informationssikkerhed I (2 dage)

  • Security and Risk Management
  • Asset Security
  • Security Engineering
  • Software Development Security
  • Security Assessment and Testing

Informationssikkerhed II (2 dage)

  • Communication and network Security
  • Identity and Access Management
  • Secure Operation

Informationssikkerhed II består også af en test-eksamen og forberedelse til eksamen.

Målgruppe

Kursusdeltagere er personer med nuværende eller kommende ansvar for it, it-sikkerhed eller beslægtede områder – fx it-chefer/-koordinatorer, CISO/it-sikkerhedschefer eller andre professionelle, der beskæftiger sig med it-sikkerhed på et taktisk/ledelsesmæssigt plan.

Forudsætninger

Vi anbefaler, at man beskæftiger sig med it og til dels it-sikkerhed i det daglige arbejde – dog ikke nødvendigvis på et meget teknisk niveau. Kursusmaterialet er primært på engelsk, hvorfor der kræves et forholdsvis godt kendskab til det engelske sprog. Undervisningen foregår på dansk. Det er en forudsætning, at du som deltager er velforberedt og har læst CISSP bogen jf. fremsendte læseplan inden kursus start.

CISSP-materialet

Kursuspensum tager udgangspunkt i CISSP All-in-One Exam Guide, 8th edition, som kursusdeltagerne vil modtage i starten af 2020. Materialet indeholder endvidere en læseplan.

CISSP-eksamen

Kursister har efter kursusforløbet opnået den nødvendige kendskab til at tage den officielle CISSP-eksamen. Eksamen er elektronisk og er en adaptiv test som betyder, at den er computer baseret. Testvarighed er op til tre timer og forventer at bestå af 100-150 eksamensspørgsmål. PwC har intet med eksamen at gøre, den skal kursisten selv booke og betale via www.globalknowledge.com/da-dk/

Afholdelser

Husk, at du kan afmelde dig kurset uden beregning helt frem til fem uger før kursusafholdelse. Du kan naturligvis også flytte til et senere kursus eller give din plads til en kollega.

Kontakt os

PwC's Academy

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC