Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

IFRS Intro

En grundig introduktion til de væsentligste principper og regler ved aflæggelse af årsrapporter efter IFRS.

Aflæggelse af årsrapporter efter IFRS-standarderne afviger på mange områder fra årsregnskabsloven. Årsrapporterne er væsentligt mere omfattende og reglerne mere detaljerede. Det stiller store krav til medarbejderne i virksomheders regnskabsfunktioner, og deres evne til selvstændigt at sætte sig ind i reglerne og holde sig opdateret om udviklingen i regnskabsstandarderne – herunder vurdering af deres konsekvenser for netop din virksomhed. Derfor tilbyder vi dette kursus, hvor regnskabskyndige, der har begrænset eller ingen erfaring med aflæggelse efter de internationale regnskabsstandarder, kan få en introduktion til de væsentligste principper og regler.

Vores undervisere har opbygget kurset omkring de oftest forekommende udfordringer for virksomheder, der aflægger årsrapport efter IFRS. Derudover tilbydes ”hjælp-til-selvhjælp”, så deltagerne bliver introduceret til metoder for løsning af regnskabsmæssige problemstillinger. 

Udbytte

  • Du får en grundlæggende introduktion til regnskabsaflæggelse efter IFRS, og hvordan den er anderledes end danske regnskabsstandarder og regnskabspraksis.
  • Du bliver trænet i den praktiske anvendelse af de oftest anvendte standarder og får en række værktøjer, der er direkte anvendelige i dit arbejde.
  • Du bliver introduceret til metoder til løsning af regnskabstekniske problemstillinger.
  • Du får mulighed for at drøfte praktiske problemstillinger med PwC’s eksperter.
  • Du får mulighed for at tilmelde dig IFRS Network - et netværk af regnskabsinteresserede, som du kan dele viden og udfordringer med.
  • Du får mulighed for gratis at deltage i en totimers workshop med to af PwC’s eksperter.

Indhold

Kurset indfører deltagerne i de grundlæggende og oftest forekommende regnskabsmæssige områder, som er relevante for de fleste virksomheder. Undervisningen i hvert område starter med en indføring i principper og regler. Derefter får deltagerne mulighed for at arbejde med cases og opgaver.

Som på alle vores kurser, vil der være en høj grad af dialog mellem dig som deltager og vores instruktører samt mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Målgruppe

Kurset henvender sig til controllere, regnskabschefer, økonomichefer og andre personer med lignende ansvarsområder, som har behov for en indføring i eller genopfriskning af de grundlæggende regler efter de internationale regnskabsstandarder. Deltagelse forudsætter et grundlæggende kendskab til udarbejdelse af regnskaber og årsrapporter, men ikke nødvendigvis efter IFRS-standarderne.

SR-timer

Kurset giver otte timers efteruddannelse for statsautoriserede revisorer.

Afholdelser

Husk, at du kan afmelde dig kurset uden beregning helt frem til fem uger før kursusafholdelse. Du kan naturligvis også flytte til et senere kursus eller give din plads til en kollega.

Kontakt os

PwC Academy

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC