Netværk for regioner - indirekte skatter

Deltag i vores netværk, hvor vi drøfter regioners udfordringer i forhold til moms, lønsumsafgift og afgifter og bliv opdateret på trends og nyheder inden for området.

Ønsker du at sidde med i et landsdækkende netværk, hvor vi drøfter regioners udfordringer i forhold til moms, lønsumsafgift og afgifter? Kunne du tænke dig at høre, hvad andre regioner gør samt få sparring til, hvordan Skattestyrelsen, ministeriet og rådgiver ser problemstillingerne? Så er PwC's nye netværksgruppe for regioner for dig.

Der vil blive afholdt to netværksmøder årligt a fem timers varighed i hver netværksgruppe. Tilmelding er ikke personlig og regionerne kan således fra gang til gang vælge, hvilke medarbejdere der skal deltage på det antal pladser, som den enkelte region har betalt for.

Netværket varer fra kl. 10.00 - 15.00 

Udbytte

  • Løbende opdatering på trends og nyheder inden for moms, lønsumsafgift og afgifter.
  • Drøftelse af aktuelle emner af betydning for regionerne med indlæg fra eksterne indlægsholdere og PwC’s eksperter.
  • Erfaringsudveksling med andre regioner om daglige udfordringer og eventuelle løsninger i relation til moms, lønsumsafgift og afgifter.

Målgruppe

Målgruppen er medarbejdere, der i hverdagen beskæftiger sig med moms, lønsumsafgift og afgifter.

 

Afholdelser

"Netværket for kommuner giver mulighed for sparring med andre kommuner om diverse konkrete problemstillinger. Yderligere kan man selv præge programmet for et netværksmøde ved at komme med emner/punkter. Selv om man synes, at nogle af punkterne ikke er så relevante for en selv, ender det næsten altid med, at man skal hjem og undersøger det hos sig selv, når man lige får et ”brushup”. Det gode er også, at man bliver orienteret om nye regler m.m., som man skal være opmærksomme på. I vores netværk har der også deltaget eksterne og interne specialister, hvilket har været en god og givende oplevelse."

FuldmægtigAalborg Kommune 2019

Kontakt os

Academy kurser

Kontakt vores rådgivere og få vejledning om kurser til dig, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC