Kursus i den nye ferielov

Få en grundig introduktion til principperne i den nye ferielov, herunder konsekvenser for ind- og udstationerede medarbejdere.

Kurset giver dig et overblik over konsekvenserne af samtidighedsferie, herunder den særlige overgangsordning, der allerede gælder fra 1. januar 2019.

Skræddersyet kursus i din HR-afdeling?

Kurset i nye regler for ferieloven er også oplagt at afholde som internt kursus i din HR-afdeling, da de nye ferieregler kan have betydning for flere funktioner på tværs af jeres HR-afdeling.

 

Udbytte

  • Du får overblik over baggrunden for den nye ferielov, der træder i kraft 1. september 2020.
  • Du får en grundig gennemgang af overgangsordningen fra forskudt ferie til samtidighedsferie.
  • Vi foretager en detaljeret gennemgang af de nye regler for optjening og afholdelse af ferie, herunder forskudsferie, feriepenge, og ferie ved opsigelse samt indefrysning af ferie.
  • Du bliver introduceret for Lønmodtagernes Fond for Tilgodehavende Feriemidler.
  • Vi fokuserer på de særlige problemstillinger, der er relevante for ud- og indstationerede medarbejdere, herunder hvilket lands ferielov der finder anvendelse samt beskatning af feriepenge ved ved arbejde i udlandet.
  • Du får high-lights til de praktiske udfordringer, som din virksomhed bør tage højde for allerede nu.

Målgruppe

Kurset er henvendt til dig, som er ansat i en HR-funktion og ønsker overblik og indblik i den nye ferielov, som I skal være klar til at håndtere både ansættelsesretligt og systemmæssigt allerede, når overgangsordningen træder i kraft pr. 1. januar 2019. Ansatte i andre funktioner kan også have interesse i kurset, da der er tale om nye regler, der også får betydning for fx lønfunktionen.

Afholdelser

Kontakt os

Academy kurser

Kontakt vores rådgivere og få vejledning om kurser til dig, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC