Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Regnskabskonferencerne 2022

Januar

Bliv opdateret på den nyeste lovgivning og værktøjer inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret, moms og afgifter.

Deltag på en af PwC’s regnskabskonferencer, hvor du bliver opdateret på den nyeste lovgivning inden for regnskab, selskabsskat, selskabsret, moms og afgifter. Du får også en række værktøjer, som kan hjælpe dig i dit daglige arbejde.

Til konferencerne lancerer vi Danmarks førende publikation på regnskabsområdet - nemlig Regnskabshåndbogen 2022. Håndbogen giver dig et overblik over reglerne for regnskab, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter. Den indeholder også anbefalinger til best practice på området.

Der er rig mulighed for at deltage, da vi afholder 10 konferencer fordelt i hele landet - og et webinar, for de som ikke har mulighed for at deltage fysisk. Tilmeld dig den konference, der passer dig bedst herunder.

Målgruppe

Målgruppen for arrangementet er CFO’er, regnskabschefer, controllere, bogholdere og regnskabsmedarbejdere i danske virksomheder. I tilfælde af overtegning, forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen.

Regnskabshåndbogen 2021

Regnskabshåndbogen giver dig et samlet overblik over gældende regler inden for regnskab, årsregnskabsloven, selskabsskat, selskabsret samt moms og afgifter.

Download bogen her


Regnskabshåndbogen 2021

Kontakt os

Torben Søgaard

Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 3002

Christina Sørensen

Manager, Administrationsansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC