Webinarrække: Bæredygtighed i 2022

Kom på forkant med fremtidens krav og muligheder inden for bæredygtighed. Tilmeld dig kommende webinarer og se/gense webcasts.

Aktuelle tendenser, væsentlige udfordringer og muligheder inden for bæredygtighed - faglig opdatering, når det passer dig

På denne webinarrække får du praktisk viden og gode råd, om hvilke overvejelser din virksomhed bør gøre sig i sin bæredygtige omstilling.

I webinarerne stiller vi skarpt på forskellige tværfaglige emner som rapportering, klimaudfordringer, leverandørkæder og aktuel lovgivning i Danmark og EU. Du får indsigt i de nyeste tendenser, udfordringer og muligheder med perspektiver og viden fra industriledere og PwC's eksperter.

Tilmeld dig et eller flere webinarer nedenfor. Du kan også se/gense aktuelle webcasts og downloade tilhørende præsentationer. 

Webinarerne er målrettet ansvarlige for virksomhedens rapportering og strategi om bæredygtighed, ansvarlige for virksomhedens leverandørkæde og indkøbsfunktion, ansvarlige for diversitet og inklusion i virksomheden, ansvarlige for risk og complaince i virksomheden samt bestyrelser og økonomiansvarlige. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladser efter målgruppen.

Kommende webinar

CSDDD - klar, parat, start

Onsdag den 7. december 2022
Kl. 9.00-10.00

EU's kommende Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CSDDD) fastsætter endegyldigt due diligence processer for bæredygtighed som en grundsten i virksomheders bæredygtighedsarbejde. Dette indebærer for mange virksomheder et nyt syn på virksomheders governance og risk-management  i forhold til bæredygtighed både i egen forretning og i værdikæden.

På dette webinar vil du få et dybdegående indblik i, hvad CSDDD betyder for din virksomhed, og hvilke processer I skal have på plads for at blive klar. 

Tilmeld dig webinaret

Se eller gense webcasts

Playback of this video is not currently available

1:00:16

Rapportering om bæredygtighed - nye standarder

Se eller gense webcast om de nye internationale standarder og kommende EU-krav til rapportering om bæredygtighed

Playback of this video is not currently available

58:42

CO2-afgift - bliv klædt godt på

Se eller gense webcast og få en bedre forståelse af konsekvenserne af en mulig ny CO2-afgift

Playback of this video is not currently available

57:24

Whistleblowerloven

Se eller gense webcast om kravene og fordelene ved at implementere en whistleblowerordning.

Playback of this video is not currently available

53:50

Bæredygtighedspræferencer i investeringsrådgivningen

Se eller gense webcasten og bliv klogere på EU reglernes betydning for din virksomheds processer, rådgivningssamtaler og digitale rådgivningsværktøjer.

Playback of this video is not currently available

CSRD - Kom godt fra start

Se eller gense webcasten og bliv klædt godt på og få en god basisviden om, hvad CSRD indebærer, hvad det betyder for din virksomhed, og ikke mindst hvordan du kan arbejde med det på en klog og effektiv måde.

Playback of this video is not currently available

59:08

EU's taksonomi og værdiskabende rapportering

Se eller gense webcasten hvor vi går i dybden med EU's taksonomi, hvordan man rapporterer, og hvordan man skaber værdi ud fra sin rapportering.

Kontakt os

Susanne Stormer

Partner, Leder af Sustainability, PwC Denmark

Tlf: 2334 6283

Simone Marie Høybye

Senior Associate, PwC Denmark

Tlf: 39453189

Følg PwC