Styrk din virksomheds cyberberedskab

Februar og marts 2024, hele landet

Vær med, når vi sætter fokus på det nuværende trusselsbillede inden for cybersikkerhed og belyser, hvordan dette påvirker virksomheder både nu og i fremtiden.

Vær med til vores arrangementer om cybersikkerhed skræddersyet til små og mellemstore virksomheder. I en tid, hvor digitale trusler er mere komplekse end nogensinde før, er det afgørende for SME-virksomheder at forstå og implementere effektive cybersikkerhedsforanstaltninger.

Dette arrangement er dedikeret til at udruste små og mellemstore virksomheder med den viden og de værktøjer, der er nødvendige for at beskytte deres digitale aktiver. 

Klaus Ravn, leder af PwC Danmarks Incident Response Team, vil give en status på det nuværende trusselsbillede inden for cybersikkerhed og belyse, hvordan dette påvirker små og mellemstore virksomheder både nu og i fremtiden. Klaus vil desuden berøre relevante hændelser fra danske SME-virksomheder, hvor PwC har bistået ved cyberangreb og det efterfølgende oprydningsarbejde.

Der vil desuden til arrangementerne være forskellige cases, som bl.a. fortæller om deres oplevelse med at blive angrebet, og hvordan dette har påvirket deres sikkerhedsniveau samt virksomheder, som giver indblik i, hvordan de arbejder med cybersikkerhed.

PwC's cyberteam vil yderligere præsentere rådgivning om etableringen af en sikker digital kultur. Dette indebærer at kombinere menneskelige og teknologiske faktorer i et stadig mere kritisk og komplekst digitalt univers. Teamet vil demonstrere de teknologier, som hackere typisk benytter sig af, og hvordan virksomheder kan forsvare sig effektivt.

Vores mål med dette arrangement er at mindske den digitale sårbarhed, små og mellemstore virksomheder står overfor, ved at tilbyde praktiske indsigter, løsninger og bedste praksisser inden for cybersikkerhed.

Målgruppe

CFO'er, CEO'er og CIO'er i SME og MM. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladser efter målgruppen.

Tilmeld dig i en by nær dig

Tilmeld dig i en by nær dig

Program

08:30 Ankomst og morgenmad
09:00

Før en hændelse

Hvordan udvælger en hacker sin target-virksomhed: Få indsigt i de metoder, hackere anvender for at udvælge deres mål. Der vil blive delt eksempler og bedste praksis til at styrke virksomhedens forsvarslinjer og identificere potentielle risici.

Hvordan beskytter man sig bedst og forbereder sig på et angreb: Få konkrete strategier og redskaber til at forbedre virksomhedens foranstaltninger. 

09:30

Under en hændelse

Hvad sker der egentlig under en hændelse? Få en dybdegående forståelse af hackeres taktikker, teknikker og procedurer under et angreb. Dette segment vil afdække, hvordan hackere bryder ind, spreder sig og overtager virksomhedens infrastruktur.

10:00

Efter en hændelse

Hvordan kan man lære af hændelsen? Få værdifulde indsigter i, hvordan man analyserer og lærer af et cyberangreb. Der  vil præsenteres metoder til at opbygge en stærk sag for at yderligere styrke virksomhedens cybersikkerhed og forebygge fremtidige trusler.

10:30 Gennemgang af en virksomhedscase
10:50 Afrunding
11:00 Tak for i dag

Tilmeld dig i en by nær dig

 

Styrk din virksomheds cyberberedskab

Den 27. februar 2024
kl. 9:00-11:00
PwC, Skelagervej 1A, 9000 Aalborg

Tilmeld dig

 

 

Styrk din virksomheds cyberberedskab

Den 28. februar 2024
kl. 9:00-11:00
PwC, Jens Chr. Skous Vej 1, 8000 Aarhus C

Tilmeld dig

 

 

Styrk din virksomheds cyberberedskab

Den 29. februar 2024
kl. 9:00-11:00
PwC, Herredsvej 32, 7100 Vejle

Tilmeld dig

 

 

Styrk din virksomheds cyberberedskab

Den 5. marts 2024
kl. 9:00-11:00
PwC, White House Esbjerg Brygge 28,1., 6700 Esbjerg

Tilmeld dig

 

 

Styrk din virksomheds cyberberedskab

Den 6. marts 2024
kl. 9:00-11:00
PwC, Platanvej 4, 7400 Herning

Tilmeld dig

 

Kontakt os

Klaus Hansen Ravn

Senior manager, Security & Technology, Aarhus, PwC Denmark

8932 5683

E-mail

Nikoline Staal Asbjerg

Senior Event Associate, København, PwC Denmark

3945 9637

E-mail

Torben Søgaard

Event Manager, Hellerup, PwC Denmark

3945 3002

E-mail

Følg PwC