Årets Ejerleder 2017 - Region Fyn

26. oktober 2017, Odense

PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans har fornøjelsen af at invitere dig til regionskåringen på Fyn ved Årets Ejerleder 2017. Vær med, når vi hylder Danmarks dygtigste ejerledere.

Vær med, når vi kårer Årets Ejerleder og Temaprisvinder i region Fyn. Ved regionskåringerne til Årets Ejerleder hylder vi en ejerleder, der som frontfigur har haft en central rolle i skabelsen af en ekstraordinær succeshistore til inspiration for andre ejerledede virksomheder. Temaprisen uddeles på baggrund af årets tema: Samspillet mellem talent og teknologi.

Hør indlæg ved Jürgen von Hollen, CEO i Universal Robots A/S.

Konferencieren er Natasja Crone fra TV2.

Regionsvinderne går direkte videre til den store finale, landskåringen, hvor vi kårer Årets Ejerleder 2017 og Årets Temaprisvinder 2017 blandt regionsvinderne fra de syv regionskåringer landet over, og hvor vi uddeler Årets Hæderspris 2017.

Målgruppe

Den primære målgruppe for Årets Ejerleder 2017 er ejerledere i danske små og mellemstore virksomheder. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os ret til at tildele pladser efter målgruppen.

Årets tema

Samspil mellem talent og teknologi er afgørende for succes

I år sætter vi fokus på samspillet mellem talent og teknologi hos de ejerledede virksomheder. Digitalisering og ny teknologi vil fortsætte med at forandre verden og skabe nye muligheder – for virksomheder og samfund. De muligheder skal gribes. Samtidig er det nødvendigt, at topledelsen tager ansvar for, at mennesker og ny teknologi kommer til at spille bedst muligt sammen. Teknologien alene kommer ikke til at skabe fremtidens vindervirksomhed. Det er de rette mennesker og talenter med beslutningskraft, samarbejdsevner og innovative ideer, der er afgørende for succes.

Indlægsholder og konferencier

Jürgen von Hollen

CEO, Universal Robots A/S

Hør indlæg ved Jürgen von Hollen.

Natasja Crone

Journalist, TV2

Natasja Crone er konferencier.

Program

16:00 Registrering og networking
16:30 Velkomst
16:40 Introduktion til Årets Ejerleder og årets tema
16:50 Indlæg v/ Jürgen von Hollen, CEO i Universal Robots A/S
17:20  Kåring af Årets Temapris 2017 i region Fyn
17:30  Kåring af Årets Ejerleder 2017 i region Fyn
18:10  Tak for i dag  
18:15  Tapas og networking 

Tid

Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 16:30-18:15
Der vil være åben for registrering og forplejning 30 min. før start.

Sted

EWII Park, Højstrupvej 7B, 5200 Odense

Sådan finder vi Årets Ejerleder

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor vi kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 5.000 ejerledede virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra flere end 125 virksomheder.

En lokal ekstern jury, bestående af bl.a. sidste års vinder, en lokal erhvervsperson og repræsentanter fra samarbejdspartnerne, mødes herefter og udvælger tre finalister og en vinder i hver af de syv regioner. Blandt disse syv regionsvindere udvælger en landsjury herefter den person, der kåres som Årets Ejerleder.

Analysearbejdet, der ligger til grund for kåringen af Årets Ejerleder giver et indgående kendskab til danske ejerledere og deres virksomheder, og hvordan de bidrager til væksten.


Se film fra Danmarks mest succesfulde ejerledede virksomheder fra sidste års Årets Ejerleder 2016

loading-player

Playback of this video is not currently available

 
 

Kontakt os

Peter Zdrinka Nannestad

Tlf: 3945 9563
E-mail

Paula Løve Aaes
Tlf: 3945 3299
E-mail

Følg PwC