Årets Ejerleder 2017: Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS

Vil være verdens bedste ølbrygger

Med stor passion, perfektionisme og med ambitionen om at lære verden at drikke god øl, har ejerlederen formået at opbygge et sandt væksteventyr med et stort internationalt potentiale.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Mikkeller er stiftet og ejet af Mikkel Borg Bjergsø, der er frontfigur i virksomheden. På baggrund af en stor interesse for øl begyndte han tilbage i 1994 at udvikle øl fra sin lejlighed ved siden af jobbet som lærer. Mikkeller fik hurtigt succes, og i dag eksporterer microbryggeriet med knap 500 ansatte øl til 40 lande verden over. De solgte sidste år specialøl mm. for 153 mio. kr., hvilket svarer til en stigning på 22 % siden 2015.

Læs mere i pressemeddelelsen

Årets Hæderspris 2017: Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla

Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla modtager Årets Hæderspris 2017 ved kåringen af Årets Ejerleder 2017, der uddeles af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv. Hun modtager prisen for at have truffet store strategiske beslutninger, der har været med til at fremtidssikre Danmarks største koncern, A.P. Møller – Mærsk A/S.

Læs mere i pressemeddelelsen

loading-player

Playback of this video is not currently available

Årets temapris 2017: Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S

Det blev den tidligere speedwaykører, Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S, der overhalede de øvrige seks regionale finalister, vandt Temaprisen 2017 og kom på podiet ved kåringen af Årets Ejerleder 2017. Temaprisen gives for hans succes med at få teknisk innovation og talentudvikling til at spille sammen.

Læs mere i Pressemeddelelsen

Årets Ejerleder 2017 - Landskåringen

Oplev landskåringen ved Årets Ejerleder 2017, og mød prismodtagerne af Årets Hæderspris 2017: Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla fra A.P. Møller – Mærsk, Årets Temapris 2017 for årets tema; Samspillet mellem talent og teknologi: Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S, samt landsvinderen Årets Ejerleder 2017: Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS.

loading-player

Playback of this video is not currently available


Regionskåringerne

Regionsvinder: Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS på Vesterbro

loading-player

Playback of this video is not currently available

Mikkeller er stiftet og ejet af Mikkel Borg Bjergsø, som fik interesse for øl tilbage i 1994/1995, da han i USA fik øjnene op for craft beers. Ved siden af sit arbejde som lærer begyndte han hjemme i Danmark at udvikle øl fra sin egen lejlighed, og i 2005 blev han selvstændig og lejede sig ind i et bryggeri i Ørbæk.

I 2006 blev Mikkellers øl kåret som bedste stout i verden og har siden vundet adskillige priser. Mikkeller er kendt som værende et af de mest innovative bryggerier i verden og formår hele tiden at udvikle nye øl til sortimentet samt åbne nye barer og restauranter i lokalområder verden over. Mikkel har skabt et stærkt brand inden for branchen, og virksomheden er unik og skiller sig ud, samtidig med at Mikkeller altid stræber efter at være verdens bedste til det, de laver.

I dag eksporterer microbryggeriet øl til 40 lande verden over.

Læs mere i pressemeddelelsen

De stærke konkurrenter

Mikkeller er ikke den eneste ejerledede virksomhed i Hovedstaden med et flot resultat. De øvrige nominerede var:

loading-player

Playback of this video is not currently available

Sandra og Marc Weinert fra Guldsmeden Hotels i Hovedstaden

Ejerleder Sandra Weinert er indbegrebet af Guldsmeden Hotels, som hun driver i tæt samarbejde med hotelmanagerne og hendes mand, Marc Weinert. Guldsmeden har fire hoteller i København, et på Bali og et i Oslo og er samtidig franchiseejer af hoteller i Reykjavik og Århus, alt imens de åbner nyt hotel i Berlin.

Sandra har hjertet på det rette sted og går derfor gerne forrest i hotelbranchen med troen på det rigtige i form af bæredygtighed og fairtrade. Guldsmeden Hotels står ligeledes stærkt i en konkurrencepræget branche med fokus på bæredygtighed i alle deres projekter.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Jens Koefoed fra PL Entreprise A/S på Bornholm

PL Entreprise er en af Bornholms største entreprenørvirksomheder med stor erfaring i specielt bygge- og anlægsopgaver. Ejerlederen bag PL Entreprise, Jens Koefoed, har en praktisk uddannelse som tømrer kombineret med en teoretisk uddannelse som ingeniør, som har været guld værd for virksomhedens succes i byggebranchen.

Jens har en finger på pulsen og et godt indblik i alle virksomhedens aktiviteter. De ønsker at være på forkant med fremtiden for deres kunder og medarbejdere, og det mærkes tydeligt hos PL Entreprise, at der er fokus på kvalitet og høj faglighed samt anvendelse af teknologi både i administrative procedurer og byggesager inden for bl.a. jordarbejde og 3D-byggeri.

Temaprisvinder: Lars Rosenkvist Fenger fra Pascal A/S

Lars Rosenkvist Fenger fra Pascal A/S, producent af forstærkerløsninger, vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Hovedstaden 2017. Han får prisen for at skabe succes med at få teknisk innovation og talentudvikling til at spille sammen.

Læs mere i pressemeddelelsen

Regionsvinder: Ejvind Pedersen fra Scanmetals A/S

loading-player

Playback of this video is not currently available

Ejvind Pedersen er ejerlederen bag metalvirksomheden Scanmetals, som på baggrund af hans egen idé fra 2009 udviklede en ny produktionslinje, som miljøvenligt udvinder metaller fra slagger fra forbrændingsanlæg. Her bliver alt fra slaggerne genbrugt, da restproduktet, som primært er støv, anvendes til vejbelægninger. Virksomhedens kunder er bl.a. tyske bilfabrikker, der benytter metallet til støbning af nye bilmotorer.

Ejvind er selvlært og har stor international erfaring fra ophold i Sydamerika og Afrika inden for teknologisk og miljøvenlig udvikling. Dette har skabt muligheder for virksomheden, som i høj grad gør dem konkurrencedygtige i branchen, og de har derfor i øjeblikket ingen direkte konkurrenter inden for miljøvenlig teknologi.

Læs mere i pressemeddelelsen

De stærke konkurrenter

Scanmetals er ikke den eneste virksomhed på Sjælland med et flot resultat. De øvrige nominerede var:

loading-player

Playback of this video is not currently available

Palle Normann Svendsen fra Delfi Technologies A/S (Køge)

Delfi Technologies er en global løsningsleverandør fra 1988 med speciale i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger og printløsninger. Virksomhedens kunder er fra en bred vifte af brancher, og deres løsninger bruges verden over.

Virksomhedens ejerleder, Palle Normann Svendsen, driver Delfi Technologies på en unik måde og med en nøje eksekveret strategi. Deres vækst er drevet ud fra en humanitær vision, da Palle fra starten har vurderet, at jo flere ansatte, jo større mulighed for vækst. Virksomheden har stort fokus på det menneskelige aspekt og arbejder dagligt med at forny deres løsninger til kundernes behov.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Mogens Pedersen fra Egons A/S (Slagelse)

Egons er en danskejet og familiedrevet virksomhed i mere end 30 år og ejet af familien Pedersen. Virksomheden blev etableret i 1982 med én enkelt minibus, men er i dag en af branchens største operatører på det danske marked med omkring 170 ansatte.

Mogens Pedersen er i dag ejerleder i virksomheden, efter han overtog den i 1987 fra sin far, Egon Pedersen. Han er uddannet automekaniker og har skabt vækst i virksomheden både organisk og via opkøb. Mogens har stort fokus på at skabe en virksomhed med et fælles og stærkt DNA, og han er en first-mover inden for busrejseselskaber i relation til udvikling og implementering af online ordresystem.

Temaprisvinder: David og Stefan Danchell fra Paul E. Danchell

De to ejerledere bag Paul E. Danchell, David og Stefan Danchell, vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2017 i region Sjælland. De får prisen for at have udviklet deres fars traditionelle virksomhed til en succesfuld automatiseret nichevirksomhed.

Læs mere i pressemeddelelsen

Regionsvinder: Mads Pedersen fra Alfred Pedersen & Søn ApS

loading-player

Playback of this video is not currently available

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn blev grundlagt i 1948 af Katrine og Alfred Pedersen, og ejes og ledes i dag af Mads Pedersen, som er fjerde generation af gartnere i familien. Gartneriet startede md to små drivhuse med snitblomster, men virksomheden voksede sig hurtigt større med flere drivhuse og skiftede snitblomsterne ud med agurker. I dag har Alfred Pedersen & Søn udviklet sig til at dyrke mange flere kvalitetsgrøntsager end blot agurker.

Mads har siden generationsskiftet haft fokus på at udvikle en landbrugsvirksomhed til en moderne industrivirksomhed med nytænkning og innovative tiltag, og han er ikke bange for at gå nye veje i branchen i form af alternative produktionsmetoder og innovation. Gartneriet brander sig selv på sin unikke smag og store fokus på kvalitet i deres grøntsager samt et ønske om at levere friske grøntsager til forbrugerne hver dag.

Læs mere i pressemeddelelsen

De stærke konkurrenter

Alfred Pedersen & Søn er ikke den eneste virksomhed på Fyn med et flot resultat. De øvrige nominerede var:

loading-player

Playback of this video is not currently available

Magdalena Bahrami fra BlueCollar A/S

BlueCollar er specialiseret i at tilbyde kvalificeret udenlandsk arbejde til danske virksomheder. Gennem deres rekrutteringsafdelinger i Polen og Rumænien beskæftiger de både faglærte og ufaglærte arbejdere specifikt til deres kunder i Danmark, som primært er inden for byggeri, rengøring og industri.

Magdalena Bahrami overtog virksomheden i 2009 med et stort engagement og fokus på social etik. Hun er selv født og opvokset i Polen, og da hun i 1992 kom til Danmark og fik arbejde i rengøringsfaget, blev hun her motiveret til at forbedre vilkårene for de mange østeuropæere, som arbejder i Danmark. Magdalena har opnået stor vækst i BlueCollar med en klar mission, vision og målsætning for virksomheden suppleret med et stort fokus på de etiske og moralske vilkår for hendes medarbejdere. BlueCollar placerer sig dermed som en meget seriøs aktør og vikarudbyder på markedet.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Morten Rasmussen fra Scankab Cables A/S (Aarup)

Scankab Cables blev grundlagt i 1992 og har fra begyndelsen oplevet konstant vækst, som de forventer fortsætter de kommende år, gennem produktudvikling og nye markeder i Europa. Morten Rasmussen har sammen med sin kone startet Scankab Cables fra bunden og efter nogle år indgik de et partnerskab med en spansk kabelproducent.

Morten har selv stor viden og indsigt i sin branche og selskabets produkter. Han er en beslutningsstærk og dynamisk ejerleder med stort fokus på udvikling – både kundemæssigt og produktionsmæssigt – og han går gerne forrest ift. udviklingen af nye kabler, hvilket sikrer virksomheden en førerposition på markedet.

Temaprisvinder: Henrik Anker fra Gibotech

Henrik Anker fra Gibotech vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder på Fyn 2017. Han får prisen for at satse på talenterne og sikre, at de har de bedste betingelser for at udvikle deres potentiale i samspil med teknologien.

Læs mere i pressemeddelelsen

Regionsvinder: Søren Kjær Larsen fra Sky-Light A/S

loading-player

Playback of this video is not currently available

Sky-Light blev etableret af Skydt-Kristensen i 1960, og i 1985 blev familien Larsen medejere, så virksomheden i dag ejes af familien Larsen og er en af Europas førende folie- og emballageproducenter. Familien har fokus på udvikling, miljø og medarbejdere og er derfor blandt de mest teknologisk innovative i branchen.

Ejerleder Søren Kjær Larsen står i spidsen for virksomheden og har indtil 2011, hvor man etablerede en professionel bestyrelse, været involveret i alle områder i virksomheden. I dag står Søren for de overordnede beslutninger samt at videreudvikle virksomheden. Fokus de senere år har i høj grad været på udvikling af og satsning på ny teknologi og en mere automatiseret produktionslinje samt optimering af de bestående linjer. Dette har været med til at skabe vækst i Sky-Light, som forventes at fortsætte de kommende år inden for især organisk vækst.

Læs mere i pressemeddelelsen

De stærke konkurrenter

Sky-Light er ikke den eneste virksomhed i Sydjylland med et flot resultat. De øvrige nominerede var:

loading-player

Playback of this video is not currently available

Klaus G. Andersen fra Fredericia Shipping A/S

I 1973 etablerede Klaus G. Andersens far Fredericia Shipping, som er en shippingvirksomhed med containeraktivitet, bulk-aktivitet, stålaktivitet og logistikafdeling. Klaus overtog forretningen efter sin far med en baggrund fra bl.a. A.P. Møller - Mærsk som shippingelev.

Ejerlederen i dag er kendt for at være visionær, engageret og projektorienteret, og virksomheden har hele tiden udviklet sig digitalt og fulgt den teknologiske udvikling. Derfor har de også oplevet en flot vækst de seneste år, og væksten forventes at fortsætte de kommende år i takt med større investeringer, herunder særligt i en ny terminal i Taulov.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S

Kjærgaard blev grundlagt i 1921 som en traditionel elinstallationsforretning, men er i dag en moderne og tværfaglig totalleverandør af 170 kompetente industrielektrikere, bygningselektrikere, ingeniører og teknikere, som hver dag arbejder på at optimere processer og arbejdsgange i de danske industrivirksomheder.

Ejerlederen i dag, Per Smedegaard, har et sandt vinder-gen og drive med et stort fokus på de rette medarbejdere til virksomheden. Per har formået at tænke nyt og innovativt i branchen og dermed fået virksomheden til at følge med udviklingen og forstået at gribe mulighederne i samspil med teknologien. Virksomheden arbejder hver dag på at øge effektiviseringen, reducere energiforbruget, forbedre IT-infrastrukturerne og automatisering. Det er netop inden for disse kompetenceområder, at Kjærgaard har deres styrker.

Temaprisvinder: Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S

Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Sydjylland 2017. Han får prisen for at skabe succes med at få teknisk innovation og talentudvikling til at spille sammen.

Læs mere i pressemeddelelsen

Regionsvinder: Jan Bisgaard Sørensen fra BILA A/S (Nykøbing M)

loading-player

Playback of this video is not currently available

BILA er et dansk projekthus grundlagt i 1988, som hjælper sine kunder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. De har leveret mere end 1.000 automatiseringsløsninger til det europæiske- og amerikanske marked inden for forskellige industrier og beskæftiger knap 300 engagerede medarbejdere i Skandinavien.

Jan Bisgaard Sørensen er ejer og leder af BILA, og virksomheden har med ham som frontfigur udviklet sig meget de seneste år, hvor han har været med til at skabe succes og fået virksomheden gennem en krise. Han er involveret i alle dele af virksomheden, og hans evne til at se muligheder har været med til, at BILA har synliggjort for omverden, hvor meget automatisering kan bidrage til kundernes vækst.

Læs mere i pressemeddelelsen

De stærke konkurrenter

BILA er ikke den eneste ejerledede virksomhed i Vestjylland med et flot resultat. De øvrige nominerede var:

loading-player

Playback of this video is not currently available

Ole og Henrik Nielsen fra Brunsgaard A/S Stillads- og Materieludlejning (Herning)

Brunsgaard A/S blev grundlagt i 1971 og var i begyndelsen baseret på salg af byggemateriel, men virksomheden skiftede senere salgskonceptet ud med et lejekoncept af forskalling og stillads til håndværkere. Sidenhen er en lang række nye produkter kommet til, og i dag har Brunsgaard omkring 1.850 forskellige produkter.

De to brødre og ejerledere, Ole og Henrik Nielsen, har i høj grad været med til at skabe det brede produktsortiment med et ønske om at imødekomme kundernes behov og være med hele vejen i processen hos kunden for at sikre kvaliteten. Ejerlederne har fundet en niche og evnet at omstille virksomheden med en langsigtet strategi, hvor fokus er på kunderne.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Tommy Søndergaard fra DK Multi-Wear ApS (Spjald)

DK Multi-Wear står bag billig-arbejdstøj.dk, som tilbyder arbejdstøj til børn og vokse inden for flere forskellige industrier. Ejerlederen bag, Tommy Søndergaard, har selv en baggrund i landbrugs- og maskinindustrien og har derfor en stor viden om de produkter, han sælger, da han selv har brugt arbejdstøj gennem mange år. Derfor er kvaliteten i top hos DK Multi-Wear.

Tommy Søndergaard har planer om vækst via øget salg i Skandinavien og efterfølgende Nordeuropa. Han har et tæt samarbejde med sine medarbejdere, og det er også med hjælp fra dem, at udviklingen af den digitale platform har kunne lykkes. Virksomhedens idégrundlag er skabt ved at gribe de teknologiske muligheder, som Tommy stadig holder fast i, og derfor kan produkterne kun købes online.

Temaprisvinder: Brian Stærk Sørensen og Henrik Korsgaard Eriksen fra Adibus

Makkerparret Brian Stærk Sørensen og Henrik Korsgaard Eriksen fra Adibus vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2017 i Vestjylland. De to ejerledere vinder prisen for at have set et hul i markedet og et uafdækket behov for nye digitale løsninger og for i samspil med dygtige medarbejdere at have opnået succes.

Læs mere i pressemeddelelsen

Regionsvinder: Preben Munch Kjærgaard fra IdHAIR Company A/S (Lystrup)

loading-player

Playback of this video is not currently available

IdHAIR blev grundlagt i 1982 og er sidenhen vokset til en velanset og fremsynet virksomhed. På grund af stor succes med deres Id voks voksede virksomheden fra en lokal grossistvirksomhed til en højt indtjenende brandvirksomhed, som i dag opererer i over 30 forskellige lande med en stor portefølje af produkter til frisøren.

Ejerleder og grundlæggeren bag, Preben Munch Kjærgaard, har fra begyndelsen haft en stor passion og innovativ tilgang til produktudvikling, som i første omgang førte til den populære Id voks, der faldt så meget i frisørernes og slutkundernes smag, at et nyt nichebrand for hårprodukter var født. Produktudviklingen og geografisk ekspansion i IdHAIR serien er det område, som virksomheden forventer at vækste inden for de kommende år hjulpet på vej af en ny digital strategi, som skal binde slutkunden, frisørsalonen og IdHAIR sammen.

Læs mere i pressemeddelelsen

De stærke konkurrenter

IdHAIR er ikke den eneste ejerledede virksomhed i Østjylland med et flot resultat. De øvrige nominerede var:

loading-player

Playback of this video is not currently available

Jonas Bojer, Thomas Sillesen og Esben Eskerod fra Bojer Innovativ Ingeniørrådgivning ApS (BIIR) (Aarhus C)

BIIR ApS blev stiftet i 2008 af Jonas Bojer, og sidenhen er Thomas Sillesen og Esben Eskerod tiltrådt som medejere, og i dag leder de tre virksomheden sammen. Jonas og Esben er begge uddannet ingeniører med stor erfaring inden for ingeniørløsninger, mens Thomas er uddannet cand.merc. og har opbygget stor erfaring med økonomi og virksomhedsledelse. BIIR ApS hjælper sine kunder med at nå deres forretningsmål via innovative og kundetilpassede løsninger.

De tre ejere er mulighedssøgende og har stort fokus på at videreudvikle og skalere forretningen. De er ekstremt kundevendte og ønsker at servicere deres kunder gennem en alsidig, men samtidig specialiseret rådgivning, hvor innovative løsninger er en nøglefaktor. De har skabt en virksomhed med høje vækstambitioner, kvalitet og stor kundetilfredshed.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Allan Damborg Jensen fra Søgemedier A/S (Aarhus V)

Ejerleder Allan Damborg Jensen stiftede i 2008 Søgemedier med en grundtanke om at skabe en rådgivningsvirksomhed med kunden i fokus, og hvor kunden bliver rådgivet ud fra det individuelle markedsføringsbehov. I dag er Søgemedier A/S et digitalt rådgivnings- og mediehus med over 100 ansatte, som hjælper kunderne med at optimere deres markedsføring.

Et team af kompetente og erfarne konsulenter er i dag med til at sikre, at Søgemedier A/S kan tilbyde kunderne den optimale rådgivning samt de bedste produkter inden for online markedsføring. Når nye ydelser skal afprøves, er det Allan selv og salgscheferne, der afprøver tiltagene. På den måde ved virksomheden altid, hvor deres udfordringer ligger og følingen med markedet bevares.

Med Søgemedier har Allan kort sagt formået at etablere og drive en effektiv forretning, hvor der er stort fokus på både det virksomheden kan præstere over for kunder, samtidig med at han har fokus på intern styring og effektivitet, der skaber vækst.

Temaprisvinder: Jakob Vedel fra s360 A/S

Jakob Vedel fra det digitale marketingbureau s360 A/S vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Østjylland 2017. Han får prisen for at skabe succes med at få teknisk innovation og talentudvikling til at spille sammen.

Læs mere i pressemeddelelsen

Regionsvinder: Morten Jørgensen Mørk og Michael Jacobsen fra Nordmark Maskinfabrik A/S

loading-player

Playback of this video is not currently available

Nordmark Maskinfabrik blev grundlagt i 2002, og i 2014 køber Morten Jørgensen Mørk sig ind i den familieejede virksomhed, som han indtil da har været i bestyrelsen hos. Han har med sin tidligere erfaring som underleverandør til vindmølleindustrien formået at forvandle en nordjysk produktionsvirksomhed til en kompetent samarbejdspartner, som går langt ud over de nordjyske grænser.

Ejerlederen går forrest i virksomheden og tør gribe mulighederne. Han har stor tillid fra kunderne og er kendt for at ”gøre det umulige” ved at producere enheder til vindmølleindustrien på mere end fem ton, som er virksomhedens spidskompetence. Morten har en visionær tilgang til fremtidens muligheder og søger konstant at forbedre den. Han har ligeledes skabt imponerende vækst i sin virksomhed på trods af udfordringer og en general tilbagegang i vindmølleindustrien. Han har dermed ført Nordmark Maskinfabrik ind i en helt ny liga.

Læs mere i pressemeddelelsen

De stærke konkurrenter

Nordmark Maskinfabrik A/S er ikke den eneste ejerledede virksomhed i Nordjylland med et flot resultat. De øvrige nominerede var:

loading-player

Playback of this video is not currently available

Lars Bentzen fra NTU International A/S

NTU International har arbejdet med projektledelse for udviklingsprojekter inden for bl.a. transportsektoren de sidste 10 år på det globale marked og især i Afrika og Asien. Lars Bentzen har formået at flytte grænserne i en stærk ingeniørtung branche og overbevist kunder om, at de opnår det bedst mulige resultat ved at vælge en total løsning med fokus på kompetenceudvikling og flytte menneskelig adfærd fremfor kun at købe tekniske kompetencer.

Ejerlederen er fremadsynet og har et stærkt fokus på at videreudvikle virksomheden samt eksekvere på strategien fremfor at blive fanget i driften, hvilket har givet ham ekstra tid og mulighed for at koncentrere sig om at sammensætte den helt rette medarbejderstab. Lars har ligeledes opnået stor vækst i virksomheden ved at udnytte de kompetencer og erfaringer, som NTU International har opbygget gennem årene. Lars’ evner til uddelegere og vise medarbejderne tillid medfører et stort ejerskab hos de enkle medarbejdere. Derudover har han formået at fastholde en fantastisk lav personaleomsætning, hvilket blandet andet skyldes prioritering af Work-life-balance.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Jan Nygaard fra NGI A/S

NGI blev grundlagt i 1991 med udgangspunkt i opfindelsen af en ny metode til at vulkanisere gummi. I dag er NGI en niche-virksomhed, som leverer hygiejniske maskinsko i rustfri stål og vulkaniseret gummi til maskinbyggere og fødevarevirksomheder over hele verden. I 2008 overtog Jan Nygaard ledelsen af familievirksomheden fra sin far Knud Nygaard.

Jan er en synlig leder og tager del i alle ledelseslag med et stort fokus på at skabe det rette NGI DNA i virksomheden. Han har siden overtagelsen af ledelsen i 2008 udviklet virksomheden til en fantastisk global virksomhed med 102 ansatte. Det er lykkes for ejerlederen, da han er en fremadsynet leder, som griber mulighederne. I den forbindelse har han senest opdateret virksomhedens strategi til en 2020-plan og forventer fortsat organisk vækst i fremtiden.

Temaprisvinder: Anders Kold fra Mekoprint A/S

Anders Kold fra Mekoprint A/S vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Nordjylland 2017. Han får prisen for at skabe succes med at få teknisk innovation og talentudvikling til at spille sammen.

Læs mere i pressemeddelelsen

loading-player

Playback of this video is not currently available

Årets tema: Samspil mellem talent og teknologi er afgørende for succes

I år sætter vi fokus på samspillet mellem talent og teknologi hos de ejerledede virksomheder. Digitalisering og ny teknologi vil fortsætte med at forandre verden og skabe nye muligheder – for virksomheder og samfund. De muligheder skal gribes. Samtidig er det nødvendigt, at topledelsen tager ansvar for, at mennesker og ny teknologi kommer til at spille bedst muligt sammen. Teknologien alene kommer ikke til at skabe fremtidens vindervirksomhed. Det er de rette mennesker og talenter med beslutningskraft, samarbejdsevner og innovative ideer, der er afgørende for succes.

Sådan finder vi Årets Ejerleder

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor vi kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 5.000 ejerledede virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra flere end 125 virksomheder.

En lokal ekstern jury, bestående af bl.a. sidste års vinder, en lokal erhvervsperson og repræsentanter fra samarbejdspartnerne, mødes herefter og udvælger tre finalister og en vinder i hver af de syv regioner. Blandt disse syv regionsvindere udvælger en landsjury herefter den person, der kåres som Årets Ejerleder.

Analysearbejdet, der ligger til grund for kåringen af Årets Ejerleder giver et indgående kendskab til danske ejerledere og deres virksomheder, og hvordan de bidrager til væksten.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Peter Zdrinka Nannestad

Business Development Director, PwC Denmark

Tlf: 3945 9563

Følg PwC