Årets Ejerleder 2017

Vær med, når vi fejrer Danmarks dygtigste ejerledere ved syv regionskåringer landet over. Oplev også den store fest af en landskåring i Hellerup, hvor Årets Ejerleder 2017 blandt andet kåres.

PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans har fornøjelsen af at invitere dig til kåringerne af Danmarks dygtigste ejerledere ved Årets Ejerleder 2017. Vær med, når vi fejrer Danmarks dygtigste ejerledere ved syv regionskåringer landet over, hvor du også kan møde de tidligere års regionsvindere. Oplev også den store fest af en landskåring i Hellerup, hvor Årets Ejerleder 2017 blandt andet kåres.

Regionskåringerne

På regionskåringerne ved Årets Ejerleder 2017 kan du glæde dig til at høre de personlige succeshistorier fra Danmarks dygtigste ejerledere.

Ved regionskåringerne kårer vi Årets Ejerleder og Årets Temaprisvinder i hver region. Temaprisen uddeles på baggrund af årets tema: Samspil mellem talent og teknologi.

Regionsvinderne går direkte videre til den store finale, landskåringen.

Landskåringen

Til den store finale, landskåringen, kårer vi Årets Ejerleder 2017 og Årets Temaprisvinder 2017 blandt regionsvinderne fra de syv regionskåringer landet over.

For andet år i træk uddeler vi også en særlig Hæderspris. Hædersprisen går til en ejerleder, som gennem en lang årrække har haft en betydende indflydelse på dansk erhvervsliv og er indbegrebet af, hvad det vil sige at være ejerleder.

Læs mere og tilmeld dig landskåringen

loading-player

Playback of this video is not currently available

Årets tema: Samspil mellem talent og teknologi er afgørende for succes

I år sætter vi fokus på samspillet mellem talent og teknologi hos de ejerledede virksomheder. Digitalisering og ny teknologi vil fortsætte med at forandre verden og skabe nye muligheder – for virksomheder og samfund. De muligheder skal gribes. Samtidig er det nødvendigt, at topledelsen tager ansvar for, at mennesker og ny teknologi kommer til at spille bedst muligt sammen. Teknologien alene kommer ikke til at skabe fremtidens vindervirksomhed. Det er de rette mennesker og talenter med beslutningskraft, samarbejdsevner og innovative ideer, der er afgørende for succes.

Sådan finder vi Årets Ejerleder

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor vi kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 5.000 ejerledede virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra flere end 125 virksomheder.

En lokal ekstern jury, bestående af bl.a. sidste års vinder, en lokal erhvervsperson og repræsentanter fra samarbejdspartnerne, mødes herefter og udvælger tre finalister og en vinder i hver af de syv regioner. Blandt disse syv regionsvindere udvælger en landsjury herefter den person, der kåres som Årets Ejerleder.

Analysearbejdet, der ligger til grund for kåringen af Årets Ejerleder giver et indgående kendskab til danske ejerledere og deres virksomheder, og hvordan de bidrager til væksten.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Peter Zdrinka Nannestad

Tlf: 3945 9563
E-mail

Følg PwC