Årets Ejerleder 2019 - Region Midt- og Vestjylland

5. november 2019

PwC, Nykredit ErhvervsBank, Dansk Erhverv og Finans har fornøjelsen af at invitere dig til regionskåringen i Midt- og Vestjylland ved Årets Ejerleder 2019. Vær med, når vi hylder Danmarks dygtigste ejerledere.

Vær med, når vi kårer Årets Ejerleder og Temaprisvinder i region Midt- og Vestjylland. Ved regionskåringerne til Årets Ejerleder hylder vi en ejerleder, der som frontfigur har haft en central rolle i skabelsen af en ekstraordinær succeshistorie til inspiration for andre ejerledede virksomheder. Temaprisen uddeles på baggrund af årets tema: Formål og værdier.

Hør bl.a. et spændende indlæg af Kurt Poulsen, koncerndirektør i KPC Herning A/S, samt af Bjarke Hansen, ejerleder af Primo Tours A/S og Årets Ejerleder 2018.

Dagens konferencier er Michèle Bellaiche fra TV2.

Regionsvinderne går direkte videre til den store finale, landskåringen, hvor vi kårer Årets Ejerleder 2019 og Årets Temaprisvinder 2019 blandt regionsvinderne fra de syv regionskåringer landet over, og hvor vi uddeler Årets Hæderspris 2019.

Målgruppe

Den primære målgruppe for Årets Ejerleder 2019 er ejerledere i danske små og mellemstore virksomheder. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os ret til at tildele pladser efter målgruppen.

Årets tema: Formål og værdier

I år sætter vi fokus på formål og værdier, da de spiller en væsentlig rolle for både virksomhedernes omdømme, konkurrenceevne og evne til at tiltrække og fastholde arbejdskraft.

Danske familieejede virksomheder er gode til at skabe vækst - også sammenlignet med udlandet. Når vi spørger dem, hvad baggrunden er for deres succes, svarer de, at deres virksomhedsværdier og et klart formål er afgørende.

Vi tror på, at fremtidens vindere er dem, der lykkes med at skabe fælles værdier og et tydeligt formål, og derfor har vi valgt formål og værdier som årets tema i Årets Ejerleder 2019.

Indlægsholdere

Kurt Poulsen

Koncerndirektør, KPC Herning A/S

Hør indlæg ved keynote speaker Kurt Poulsen, koncerndirektør i KPC Herning A/S. 

Bjarke Hansen

Ejerleder, Primo Tours A/S

Hør indlæg ved sidste års vinder af titlen som Årets Ejerleder 2018 Bjarke Hansen, ejerleder af Primo Tours A/S. 

michele
Michèle Bellaiche

Journalist, TV2

Michèle Bellaiche er konferencier.

Program

16:00 Registrering og networking
16:30 Velkomst
16:35 Præsentation af dagens program v. konferencier
16:40 Introduktion til Årets Ejerleder og årets tema
16:50 Indlæg v. Kurt Poulsen, koncerndirektør i KPC Herning A/S 
17:20 Kåring af Årets Temapris 2019 i region Midt- og Vestjylland
17:40 Indlæg v. Bjarke Hansen, ejerleder af Primo Tours og landsvinder af Årets Ejerleder 2018
17:55 Kåring af Årets Ejerleder 2019 i region Midt- og Vestjylland
18:25 Tak for i dag
18:30 Tapas og networking

Tid

Tirsdag den 5. november 2019 kl. 16:30-18:30
Der vil være åben for registrering og forplejning 30 min. før start.

Sted

Pwc
Platanvej 4, 7400 Herning

Sådan finder vi Årets Ejerleder

Årets Ejerleder er en årlig kåring, hvor vi kårer de dygtigste ejerledere i Danmark. For at finde finalisterne til regionskåringerne, analyserer PwC flere end 9.000 ejerledede virksomheder ud fra offentliggjorte regnskabsinformationer. Blandt disse gennemføres der personlige interviews med ejerledere fra ca. 125 virksomheder. Ejerlederne interviewes ud fra spørgsmål om ejerlederen og dennes virksomhed, ledelsesfunktioner og forretningsplan, performance og vækstambitioner, ejerskifte samt årets tema.

En ejerleder nomineres/udpeges i analysearbejdet og til interview, hvis virksomheden og ejerlederen opfylder følgende kriterier:

 • A/S – ApS – P/S
 • Minimum 10 ansatte
 • Virksomheden har eksisteret i minimum 5 år
 • Positiv egenkapital i seneste regnskab
 • Positivt resultat i seneste regnskab
 • Vækst i dækningsbidrag set over en 3-årig periode eller en vækst i dækningsbidrag på min. 15 % i seneste regnskabsperiode
 • Ekskl. børsnoterede selskaber og deres datterselskaber
 • Ekskl. datterselskaber af udenlandske virksomheder
 • Ekskl. selskaber af Børsens Top 100 eller deres datterselskaber
 • Ejerlederen skal have central indflydelse på den daglige drift
 • Ejerlederen skal have en betydende ejerandel (>20 %)

En lokal jury, bestående af bl.a. sidste års vinder, en lokal erhvervsperson og repræsentanter fra samarbejdspartnerne, mødes herefter og udvælger tre finalister og en regionsvinder i hver af de syv regioner. Blandt disse syv regionsvindere udvælger en landsjury herefter den person, der kåres som Årets Ejerleder.

Derudover udvælger den lokale jury i hver region også en temaprisvinder særligt på baggrund af årets tema. Blandt de syv regionale temaprisvindere udvælger en landsjury herefter den person, der kåres som Årets Temaprisvinder.

Analysearbejdet, der ligger til grund for kåringen af Årets Ejerleder giver et indgående kendskab til danske ejerledere og deres virksomheder, og hvordan de bidrager til væksten.

 

Kontakt os

Peter Zdrinka Nannestad

Business Development Director, PwC Denmark

Tlf: 3945 9563

Sara Filtenborg

Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 3150

Følg PwC