Budget der skaber indsigt

29. maj 2018, Aarhus

Hvordan kan budgettet gentænkes som styringsværktøj? Få svaret på morgenmødet.

Deltag i morgenmødet, hvor vi med afsæt i vores globale analyser og konkrete kundecases, vil belyse og drøfte budgettet som styringsværktøj set ud fra såvel proces- som systemsiden. Mød eksperter fra PwC og Prophix og få sat jeres udfordringer i perspektiv – og find de mulige løsninger.

Igennem de seneste 15 år har vi løbende diskuteret budgettets anvendelighed, relevans og brug. Udfordringerne er således alle velkendte, men vores årlige benchmarkinganalyser peger stadig i retning af, at vi kun marginalt formår at forbedre processen fra år til år. Spørgsmålet er, hvad det er, vi ikke ser, og hvordan vi opnår den fornødne indsigt til at kunne få budgetprocessen til at gøre en forskel?

Som deltager på arrangementet kan du/I få udarbejdet en gratis modenhedsvurdering, så jeres ledergruppe ved, hvor I konkret står i forhold til at udføre økonomifunktionens forretningskritiske opgaver, herunder også budgetteringen.

Målgruppe

Morgenmødet er målrettet økonomichefer, CFO’er og lignende. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at fordele pladserne efter målgruppen.

 

Program

08:00 Registrering og morgenmad
08:30 Velkomst og introduktion til budgettet som styringsværktøj
v. Anja Baastrup, PwC 
09:15 Pause
09:25 Prophix case og demo - en CFO's perpspektiv
10:20 Afrunding og intro til modenhedsvurdering
v. Anja Baastrup, PwC
10:30 Tak for i dag 

Tid

Tirsdag den 29. maj 2018 kl. 08:30-10:30
Der vil være åben for registrering og forplejning 30 min. før start.

Sted

PwC, Jens Chr. Skous Vej 1, 8000 Aarhus C

Kontakt os

Anja Baastrup
Director
Tlf: 8932 5611
E-mail

Line Kyed Jeppesen

Tlf: 8932 5620
E-mail

Følg PwC