Vagn Sørensen blev kåret som Årets Bestyrelsesformand 2018

PwC afholdte den 22. november 2018 Chairman's Agenda, hvor der blev stillet skarpt på bestyrelsens agenda, Årets Bestyrelsesformand 2018 blev kåret og PwC's årspublikation "Bestyrelsesarbejde i Danmark 2019" blev lanceret.

Vagn Sørensen blev kåret som Årets Bestyrelsesformand 2018

PwC har sammen med en professionel og uafhængig jury kåret bestyrelsesformand for FLSmidth & Co. A/S, Vagn Sørensen, som Årets Bestyrelsesformand 2018. FLSmidth & Co. har med Vagn Sørensen for bordenden været igennem et succesfuldt skifte af direktionen, herunder både CEO og CFO, samt en vellykket omstilling til total-service-business. Derudover har et stærkt fokus på automatisering og digitalisering medført en forbedring i omsætningen i et ellers faldende marked samt en positiv udvikling i aktiekursen. Vagn Sørensen har desuden formået at sætte det rette hold og står i dag i spidsen for en mangfoldig og professionel bestyrelse.

Læs pressemeddelelsen

loading-player

Playback of this video is not currently available

Bestyrelseshåndbogen 2019

Med "Bestyrelsesarbejde i Danmark 2019" ønsker vi at inspirere dig og din bestyrelse ved at stille skarpt på netop de emner, som kommer til at ligge højest på bestyrelsens agenda i 2019.

Den teknologiske udvikling, kompetencer og talent, aktionærrettighedsdirektivet og Anbefalinger for god Selskabsledelse er alle gode eksempler på områder, der i 2019 vil få en signifikant plads på bestyrelsens agenda.

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2019 stiller derfor skarpt på disse – og mange andre – højaktuelle emner, der kommer til at præge dialogen i bestyrelseslokalet langt ind i 2019.
 

Download Bestyrelseshåndbogen 2019

Præsentationer

På Chairman’s Agenda 2018 fik deltagerne indledningsvis en præsentation af aktuelle temaer i bestyrelseslokalet – et uddrag fra PwC’s ”Bestyrelsesarbejde i Danmark 2019”. Og udover kåringen af Årets Bestyrelsesformand 2018 kunne deltagerne bl.a. også opleve inspirerende indlæg fra netop Vagn Sørensen, bestyrelsesformand for FLSmidth m.fl. og Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand for A. P. Møller – Mærsk og Siemens AG.

Se præsentationerne fra arrangementet:

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Head of Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Mette Amdi

Praktisk information, PwC Denmark

Tlf: 3945 3798

Følg PwC