365 dage til compliance

EU-persondatakonferencen 2017

 

Tilmelding er lukket

Der er nu et år til, at EU-persondataforordningen (GDPR) træder i kraft, og mange virksomheder oplever udfordringer med at blive klar til at overholde de nye regler. 

PwC afholder i samarbejde med Dansk Erhverv en konference, hvor vi giver dig indsigt i reglerne, samt værktøjer og inspiration til at imødekomme denne udfordring. Du får bl.a. mulighed for at møde Cristina Angela Gulisano, direktør i Datatilsynet, som vil fortælle om status fra myndighedernes side og svare på spørgsmål fra deltagerne. 

Derudover er der flere inspirerende indlæg, med fokus på det praktiske arbejde med forordningen og breakout sessions, hvor case-virksomheder præsenterer hvilke udfordringer, de har mødt, hvordan de har håndteret disse samt deres erfaringer fra arbejdet med forordningen.

Deltagelse på konferencen er gratis. 

Målgruppe

Konferencen er målrettet personer, der er involveret i processen omkring databeskyttelse og EU-persondataforordningen, fx CFO’s, CIO’s, DPO’s, Legal/Compliance, CISO’s og IT-direktører.

I tilfælde af overtegning, forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen.

 

Program

08:30-09:00 Registrering og kaffe
09:00 Velkommen v/ PwC & Dansk Erhverv – Facilitator: Johannes Bøggild, DE
  Digital tillid - fremtidens konkurrence parameter v/ Pernille Tranberg, journalist og forfatter indenfor dataetik, DataEthics Consulting
  “The justice and consumer perspective on GDPR” v/ Juraj Sajfert, Policy Officer, EU-Kommissionen
10:00-10:20 Pause
  Persondataforordningen – hvor langt er vi? v/ Cristina Angela Gulisano, direktør, Datatilsynet
Der er nu kun 1 år til forordningen finder anvendelse – hvad skal dette år bruges til? Og i hvilket omfang kan virksomheder få rådgivning og vejledning fra Datatilsynet til at efterleve de nye regler.
  Virksomhedernes praktiske arbejde med forordningen v/ Henning Mortensen, CISO/CPO/IT-sikkerhedschef, Brdr. A&O Johansen
12:00-12.30 Frokost
12:30-13:30
Breakout sessions

Tema for alle breakout sessions: Hvordan bliver I klar til 2018

  • GDPR-implementering i praksis
    På denne session kan du høre om AP Pensions pragmatiske tilgang om at blive compliant med EU GDPR. v. Lars Vingtoft, programleder af AP Pensions GDPR-program
  • GDPR – Leverandørstyring og  revisionserklæringer
    På denne session gennemgår vi leverandørstyring internt og eksternt herunder de løsningsmuligheder der er i fx “Binding Corporate Rules” og revisionserklæringer fra eksterne leverandører v. Jess Kjær Mogensen og Charlotte Pedersen, PwC
  • Hvordan kan GDPR-udfordringer løses, med praktisk erfaring fra brug af effektive it-løsninger?
    På denne session kan du høre PwC, DXC og en kundecase fortælle, hvordan I med automatiserede værktøjer effektivt kan identificere de ustrukturerede data, samt hvordan I med identity access management-værktøjer kan vedligeholde og administrere samtykke og aftalegrundlag for den enkelte kunde. Du får ligeledes indblik i, hvordan I lever op til anmeldelsespligten med tilstrækkelig og effektiv overvågning samt logning. v. Louise Mehl, DXC
  • Få styr på personaleadministration og håndteringen af personoplysninger i mindre virksomheder
    På denne session gennemgår vi rammerne for virksomhedens håndtering af personoplysninger om medarbejdere både i forhold til gældende regler samt den kommende EU-persondataforordning. v. advokat, overenskomstchef, Camilla Mondrup Topp og advokat, souschef, Jannie Merete Pedersen, Dansk Erhverv
13:30-14:00 Networking og snacks

Med forbehold for ændringer i programmet.

Tid

Onsdag den 24. maj 2017 kl. 09:00-14:00
Der vil være åben for registrering og forplejning 30 min. før start.

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Contact us

Jørgen Sørensen
Partner, Security & Technology
Tlf: 3945 3554
E-mail

Christian Kjær
Director, IT Risk Assurance
Tlf: 3945 3282
E-mail

Charlotte Straby
Tlf: 3945 9132
E-mail

Følg PwC