2GO fra PwC

Finanskonferencen 2016: Disruption

Her kan du hente præsentationer fra PwC's Finanskonference den 11. oktober 2016 samt en palette af ekstra viden, værdi og aktuelle kurser, arrangementer og nyheder til dig.

 
Den finansielle sektor er præget af den eksponentielle udvikling i teknologi og digitalisering. FinTech udfordrer traditionelle aktører, og konkurrencesituationen er intens med afgørende forandringer på flere fronter. På PwC's Finanskonference: Disruption, stillede vi skarpt på, hvordan ledelsen kan forholde sig til den eksponentielle udvikling og de nyskabelser, der følger i kølvandet. Vi satte særligt fokus på innovation, agilitet og strategiske samarbejder samt compliance.
 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Disruption i den finansielle sektor - Grib mulighederne

Hør, hvilke muligheder udviklingen skaber for den finansielle sektor fra FinTech-virksomhederne Cardlay, Coinify og MyMonii samt fra Klaus Berentsen, Partner, Head of PwC’s Financial Services.

 
Præsentationer

 
 

PwC i den finansielle sektor

Vi kender den finansielle sektor

I PwC har vi et meget stærkt fokus på at hjælpe den finansielle sektor med at blive compliant i den digitale verden, hvor der i stigende grad konkurreres på pris, kundeoplevelser og digitale services. Hos PwC’s Financial Services møder du specialister inden for revision, moms, skat, aktuar, consulting samt risikostyring og compliance. Kontakt os og hør, hvordan vi sammen kan skabe værdi for din virksomhed.

Succes skaber vi sammen …

Besøg os her

loading-player

Playback of this video is not currently available

Klaus Berentsen
Partner og markedsleder for den finansielle sektor, PwC

 

Viden til dig

 
 

Følg PwC