Netværksbar hos PwC

22. september 2017, Odense

Kom med til PwC's netværksbar og udbyg dit netværk

 

Kom med til PwC's netværksbar, fredag den 22. september 2017 kl. 15.00

Som du sikkert har opdaget, så sker der rigtig meget i Odense lige nu. Byen gennemgår en rivende udvikling! Men ved du egentlig helt, hvad der sker ... eller hvorfor?

PwC i Odense vil gerne gøre dig klogere på den by, vi arbejder, bor og lever i. Gennem et øget kendskab tror vi på, at vi alle kan bidrage til yderligere udvikling og vækst i Odense. Som en del af PwC’s Netværksbar, vil der denne gang være indlagt en lille quiz med skarpe og interessante spørgsmål om Odense. Husk derfor din mobil telefon. Vinderen bliver selvfølgelig honoreret med en flot præmie.

Vi glæder os til nogle hyggelige og interessante timer, hvor vi lover dig, at du bliver meget klogere på din by og den udvikling, vi oplever lige nu. Succes skaber vi sammen ...

Vi sørger vanen tro for lidt til ganen og maven – og alt sammen, selvfølgelig, helt lokalt.

Målgruppe

Målgruppen for netværksbaren er for dig der er ansat og/eller en del af ledelsen i mindre virksomheder i Odense og omegn. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os ret til at tildele pladser efter målgruppen.

Rådgivning og revision i Odense

PwC i Odense er en lokal afdeling i verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshus. Fra vores afdeling i Odense samarbejder vi hver dag med vores kolleger fra 14 andre PwC-kontorer spredt over hele Danmark. Dette betyder, at vi altid har en specialist, der kan rådgive om lige præcis din udfordring.
 

Tid

Fredag den 22. september 2017 kl. 15:00-18:30

Sted

PwC, Rytterkasernen 21, 5000 Odense C

Kontakt os

Mette Holy Jørgensen
Partner
Tlf: 6314 4245
E-mail

Følg PwC