Eftermiddagsmøde - Kører din donation langt nok på literen?

27. september, Aarhus

Vi sætter fokus på den mest optimale måde at håndtere tilskud/donation på, så der skabes mest mulig værdi for giver og modtager.

Når givere og modtagere af tilskud og donationer mødes om et bestemt projekt, er det med ønsket om at skabe mest mulig gavn og nytte med de ressourcer, der er tilstede.

Vi oplever desværre ofte, at ansøgning, regnskab, dokumentation, moms mv. kræver langt flere ressourcer, end man lige havde regnet med eller planlagt efter. Ofte oplever vi også, at tilskudsgivere overvejer, om modtager nu også får mest mulig ud af de tildelte midler, eller hvilke krav de skal stille til afrapportering for at sikre nødvendig kontrol med udbetalingerne. Er det forhold du kan genkende? Så er vores eftermiddagsmøde noget for dig.

Mødet stiller skarpt på, hvordan du i dit næste projekt får håndteret opgaverne i den bedst mulige rækkefølge, og ikke mindst på den rigtige måde, så tilskuddet/donationen skaber størst mulig nytte til gavn for både giver og modtager. Vi ser på, hvad giver typisk lægger vægt på, og hvad ansøger skal være opmærksom på. Derudover stiller vi sigtet ind på moms, herunder hvilke faldgruber man skal undgå.

Målgruppe

Målgruppen for arrangementet er CEO, CFO, bestyrelsesformænd og bestyrelsesmedlemmer i fonde og foreninger. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen.

Program

15:30 Registrering og kaffe
16:00 Tilskud til donationer fra en administrativ og momsmæssig vinkel
v. PwC 
17:30 Pause
18:00 Hvad er vigtigt når en ansøgning skal bedømmes og midler uddeles?
v. Henrik Lehmann Andersen, direktør, Nordea-fonden 
18:45 Tapas og netværk 

Tid

Onsdag den 27. september 2017 kl. 16:00-18:45
Der vil være åben for registrering og forplejning 30 min. før start.

Sted

PwC, Jens Chr. Skous Vej 1, 8000 Aarhus C

Kontakt os

Line Kyed Jeppesen

Tlf: 8932 5620
E-mail

Følg PwC