Digitalisering: Hvordan ledende finansfunktioner redefinerer best practice

 

PwC inviterer til morgenmøde og en interaktiv dialog om procesoptimering i økonomifunktionen.

Mange virksomheder oplever et øget pres på forretningen, bl.a. fra større konkurrence, stigende lovgivningsmæssige krav og øget fokus på effektivitet. Digitalisering skaber mange nye muligheder indenfor økonomi, men stiller også nye krav til økonomifunktionen i forhold til kompetencer og organisering. 

I vores globale benchmarking-rapport har PwC taget temperaturen på økonomifunktioner i forskellige industrier verden over. Rapporten giver indsigt i best practices på forskellige processer, som vil kunne belyse potentialet i mange virksomheder. I tillæg til benchmarking-rapportens resultater vil PwC desuden præsentere konkrete cases til at illustrere, hvordan robotics, artificial intelligence (AI) og machine learning anvendes til at optimere finansprocesserne.

For at sikre rammerne for en interaktiv dialog og uformel erfaringsudveksling er deltagerantallet begrænset. 

Målgruppe

Morgenmødet er målrettet regnskabschefen, økonomichefen, den/de ansvarlige for controlling og rapportering og andre funktionelt ansvarlige med ansvaret for finansfunktionens processer og opgaver, og som er nysgerrige efter at få indsigt i hvordan ledende finansfunktioner redefinerer "best practice". Vi forbeholder os retten til at fordele pladserne efter målgruppen.

 

Program

8:00 Ankomst, registrering og morgenmad
8:30 Velkomst og introduktion v/ Jeppe Larsen, PwC
8:45 PwC’s benchmark rapport resultater v/ Jeppe Larsen, PwC
9:25 Pause med demonstration af digital proces analyse
9:40 Cases og demo vedr. procesoptimering igennem digitalisering, som AI, robotics og machine learning v/ Zeeshan Rajan, PwC
10:25 Afrunding v/ Jeppe Larsen, PwC

Tid

Torsdag d. 8. juni 2017, 08:30 - 10:30.
Der vil være åben for registrering og forplejning 30 min. før start.

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Contact us

Jeppe Larsen
Partner
Tlf: 3945 9490
E-mail

Mette Amdi
Praktisk information
Tlf: 3945 3798
E-mail

Følg PwC