Søren Bjerre-Nielsen kåret som Årets Bestyrelsesformand 2017

12/12/17

loading-player

Playback of this video is not currently available

PwC har sammen med en professionel jury kåret bestyrelsesformand for VKR Holding A/S, Søren Bjerre-Nielsen, som Årets Bestyrelsesformand 2017. VKR Holding A/S har de senere år oplevet en fantastisk udvikling i et ellers fladt marked med Søren Bjerre-Nielsen for bordenden i bestyrelseslokalet.

Søren Bjerre-Nielsen har siden 2011 satset på en bestyrelseskarriere og kan se tilbage på bemærkelsesværdige resultater i de virksomheder, hvor han har siddet for bordenden. Nu er han netop kåret som Årets Bestyrelsesformand 2017 for sin formandspost hos VKR Holding. Ud over sin rolle som bestyrelsesformand for VKR Holding er Søren Bjerre-Nielsen bl.a. bestyrelsesformand for Nationalbankens bestyrelse og repræsentantskab.

Mød Søren Bjerre-Nielsen

Læs mere i pressemeddelelsen

loading-player

Playback of this video is not currently available

Fakta om Årets Bestyrelsesformand

PwC kårer Årets Bestyrelsesformand 2017 for 11. år i træk i samarbejde med Styreinformation.

Årets Bestyrelsesformand vælges på baggrund af 12 kriterier, som bl.a. omfatter minimum to år som bestyrelsesformand, overskud, soliditet, godt omdømme for virksomheden og som bestyrelsesformand m.v.

Dokumentationen for tildeling af prisen er fremskaffet fra årsrapporter og et spørgeskema til bestyrelsesmedlemmerne.

Om juryen

  • Bert Nordberg, bestyrelsesformand i Vestas Wind Systems A/S og Årets Bestyrelsesformand 2016
  • Agnete Raaschou-Nielsen, bestyrelsesformand i Arkil Holding A/S, Brdr. Hartmann A/S og Danske Invest samt næstformand i Novozymes A/S
  • Anne Broeng, bestyrelsesmedlem i VELUX, NNIT, Danske Commodities m.fl.
  • Christian Frigast, bestyrelsesformand og Partner i AXCEL, Danmarks Skibskredit Holding og EKF Danmarks Eksportkredit samt næstformand i PANDORA m.fl. 
  • Gunnar Eckbo, CEO, Styreinformasjon
  • Brian Christiansen, Partner, PwC.

Bestyrelseshåndbogen 2018

Den teknologiske udvikling, talent management i en digital verden og nye Anbefalinger for god Selskabsledelse. Alle områder, der i 2018 vil få en signifikant plads på bestyrelsens agenda.

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2018 stiller derfor skarpt på disse – og mange andre – højaktuelle emner, der kommer til at præge dialogen i bestyrelseslokalet langt ind i 2018. Du vil således både blive inspireret og få konkrete værktøjer, som du kan bruge aktivt i dit daglige bestyrelsesarbejde.

Download eller bestil Bestyrelseshåndbogen 2018

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Head of Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Følg PwC