DSB vinder Transaktionsprisen for årets mest spektakulære transaktion med PwC som rådgiver

29/10/18

DSB har vundet prisen for årets mest spektakulære transaktion for salget af kontorejendommen Kalvebod Brygge 32, hvor PwC var rådgiver. Prisen blev uddelt ved Estate Media Priserne 2018.

Transaktionsprisen går til den aktør, som har gennemført årets mest spektakulære transaktion. DSB fik tildelt prisen ved Estate Media Priserne 2018, som blev uddelt under Ejendomsdagene, der afholdes af Estate Media. Prisen blev givet for salget af kontorejendommen Kalvebod Brygge 32, som blev solgt til svenske Genesta, der planlægger at renovere ejendommen for et 3-cifret millionbeløb.

PwC var rådgiver for DSB under hele salgsprocessen i tæt samarbejde med DSB og et team af rådgivere fra bl.a. NIRAS, ALECTIA og HORTEN. PwC’s innovative markedsføringsstrategi for salget, der bl.a. bestod af en unikt designet hjemmeside og udvikling af dronefilm, var med til at gøre udslaget for, at prisen gik til DSB.

Vi valgte en innovativ markedsføringsstrategi, hvor vi præsenterede ejendommen via en specialdesignet hjemmeside og dronefilm. Dronefilmen blev udviklet for at gøre ejendommen mere visuelt tilgængelig, særligt til fordel for udenlandske købere, der ikke tidligere har investeret i København”, fortæller Per Andersen, der er leder af PwC’s Real Estate-team.

Kontakt os

Per Andersen

Partner, Real Estate, PwC Denmark

Tlf: 3945 3411

Følg PwC