Skatterådgivning og sparring om skattefunktionen

Få skatterådgivning hos PwC. Vi er i Danmark flere end 300 danske og udenlandske rådgivere, der er specialister inden for skat og transformation. Vores rådgivere arbejder for at skabe værdi for din virksomhed og bundlinje, uanset hvor kompleks en problemstilling du står overfor, og hvilken størrelse din virksomhed har.

Hyppige ændringer i skattelovene sætter både danske og udenlandske virksomheder under et stort pres for at tilpasse sig.

Samtidig har virksomhedens skatteforhold stor betydning for dens økonomi og omdømme. Hertil kommer en øget digitalisering, som kræver, at skattefunktionen transformeres. 

I PwC kan vi hjælpe dig sikkert gennem skatteregler, lovgivning og rapportering. Vi kan også identificere, hvor du kan optimere din skatteafdeling.

Billede af mennesker

Løsningsorienteret skatterådgivning

Vores danske skattespecialister tager udgangspunkt i dine skattemæssige udfordringer, hvad end det er beregninger af moms og afgifter, virksomhedsskat, transfer pricing eller overholdelse af regler og retningslinjer inden for skat.

Vi leverer en bred palette af viden og rådgivning på skatteområdet og kan hjælpe dig, uanset om der er tale om danske eller internationale forhold.

Som kunde i PwC får du en fast kontaktperson og skatterådgiver, der kan trække på kolleger fra andre kompetenceområder i PwC, såsom økonomer og revisorer, i det omfang det er nødvendigt for at skabe en løsning, der understøtter dine forretningsmæssige mål.

Hvis du har behov for løsninger på tværs af grænser, har vi i vores globale PwC-netværk flere end 36.500 dedikerede skattespecialister, vi kan trække på i forhold til international skatterådgivning. Du får individuel service med lokal ekspertise i et globalt netværk.

Billede af korridor

Kontakt os

Thomas Bjerre

Direktør og leder af skatteafdelingen, PwC Denmark

Tlf: 3945 3824

Claus Høegh-Jensen

Tax Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 3303

Følg PwC