PwC’s Corporate Finance er den mest aktive M&A-rådgiver i Danmark og Norden for 7. år i træk

21/02/19

I de seneste mange år har PwC’s Corporate Finance indtaget førstepladsen når det gælder antallet af gennemførte M&A-transaktioner i Danmark og Norden. 2018 var ingen undtagelse, hvor PwC’s Corporate Finance igen er rangeret som den M&A-rådgiver i Danmark og Norden, der har rådgivet i flest transaktioner jf. analysehuset Mergermarkets seneste Global & Regional M&A Report 2018.

I Danmark er PwC’s afdeling inden for M&A-rådgivning blandt de største med cirka 30 ansatte, og er kendetegnet ved at være en af de mest stabile og erfarne M&A-afdelinger i Danmark. Vi rådgiver i gennemsnit på 15-20 annoncerede transaktioner om året – et antal der for 7. år i træk har gjort os til den førende M&A-rådgiver i Danmark, målt på antallet af transaktioner.

PwC’s Corporate Finance gennemførte 21 transaktioner i Danmark i 2018, hvilket var på niveau med antallet i 2017. Transaktionerne havde en samlet værdi på over 4 milliarder kroner.

Vi er glade for den tillid, vores kunder viser os, ved at vi nu for 7. år i træk ifølge Mergermarkets opgørelse er den mest anvendte M&A rådgiver på transaktioner med dansk køber eller sælger. Vi er ydmyge over for den anerkendelse, der ligger i dette og bekræfter os i, at vi lykkes i vores strategi om at være den mest anvendte og mest anerkendte rådgiver på den danske markedsplads. Vi gør bl.a. dette via et stabilt senior team, som har arbejdet tæt sammen igennem de seneste 10-15 år.

Michael Eriksen Partner i PwC’s Corporate Finance

I 2018 har vi blandt andre rådgivet Adelis Equity Partners i forbindelse med salget af IT-virksomheden IT Relation til HgCapital samt salget af Dantaxi 4x48, Danmarks største taxiselskab med mere end 1.600 tilknyttede taxier, til Triton. Andre udvalgte transaktioner omfatter salget af Brunata til tyske Minol Messtechnik, Verdane Capitals salg af JSB Group til schweiziske Gurit, salget af ProData Consult til Polaris, salget af Budweg Caliper til Capidea samt salget af Byens Bilpleje til Procuritas.

Kontakt os

Michael Eriksen

Partner, Head of Advisory, PwC Denmark

Tlf: 5138 4871

Følg PwC