Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Strategy& Insider Podcast

29/10/19

Strategy& Insider Podcast udforsker nogle af de mest aktuelle fremtidige tendenser inden for forskellige brancher og industrier. En række brancheeksperter og førende praktikere giver deres individuelle bud på, hvordan fremtiden kommer til at forme sig - og de zoomer ind på, hvad der rører sig lige nu.

Den første sæson i podcast-serien stiller skarpt på tendenserne i sundhedssektoren. Herunder den teknologiske udvikling, og måden hvorpå digitale værktøjer bliver en stadig større del af bl.a. diagnosticering og behandling af patienter. Digitaliseringen har medført, at sundhedsvæsenet i tiltagende grad kan tilpasses og skræddersyes til den enkelte borger - og det skaber både nye muligheder, men også udfordringer for sektoren som helhed, for de ansatte og for patienterne.

Baseret på konklusionerne fra PwC’s globale rapport "Future of Health" har Strategy&-partner i Tyskland, Thomas Solbach, inviteret en række eksperter inden for sundhedssektoren, fx topledere inden for Pharma, førende forskere og læger, til at diskutere, hvordan sektoren forventes at ændre sig i de kommende år.

Læs mere om Strategy&

Strategy& Insider Podcast

Få indsigt i fremtidige tendenser, og hvordan de påvirker brancher og industrier.

Itunes Spotify Deezer

Kontakt os

Amdi Hansen

Partner, Advisory, PwC Denmark

Tlf: 3945 9361

Følg PwC