PwC's CEO Survey 2017

Få indblik i de danske og globale CEO’ers vækstforventninger samt de globale CEO’ers syn på vækstmarkeder, bekymringer og tendenser.

Et indblik i de globale resultater fra PwC’s CEO Survey 2017

Som startskud til WEF har vi netop lanceret PwC’s CEO Survey 2017. Her får du indblik i knap 1.400 toplederes svar på vækstforventninger, deres udfordringer og deres syn på tendenser. Det er 20. år, at PwC foretager verdens største CEO-undersøgelse, og i løbet af disse år har topledere været vidner til kolossale omvæltninger på grund af globaliseringen og teknologiske forandringer. Udviklingen afspejler, at toplederne som et fast vilkår må navigere i en verden, der er blevet mere usikker og mere uforudsigelig. Dette påvirker deres vækstforventninger til den globale økonomi og skinner også igennem, når man ser på deres bekymringer, hvor usikker økonomisk vækst topper.

Med udviklingen følger også, at mange spørger sig selv, hvilken betydning nye teknologiske muligheder får for arbejdspladser og job? Her viser årets undersøgelse, at mennesket og de menneskelige kvalifikationer er vigtige i den digitale udvikling - at det handler om at få mennesker og ny teknologi til at spille bedst muligt sammen, og at det ikke alene er teknologien, som kommer til at skabe fremtidens vindervirksomheder.

Se flere resultater her på sitet, og download den globale rapport. Fra den 2. marts har du desuden mulighed for at få et større indblik i undersøgelsens danske resultater, som vi lancerer ved CEO-konferencen 2017.

Læs også:

Læs også kronikken Mennesket og de rette talenter er fortsat afgørende i den digitale tidsalder af Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC.

Forandringer gennem 20 år

CEO Survey gennemføres i år for 20. gang, og meget er sket på to årtier. Få her et indblik i nogle af de større begivenheder, der er sket i verden. Få desuden et indblik i, hvordan toplederens rolle og deres ledelsesteam har ændret sig gennem de seneste 20 år, eller download den første CEO Survey.

Contact us

Mogens Nørgaard Mogensen
Senior Partner og adm. direktør, Statsaut. revisor
Tlf: 3945 3232
E-mail

Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef
Tlf: 3945 3579
E-mail

Følg PwC