Søren Røssel

Partner, Head of PwC's Executive Education, Global Centre of Excellence, PwC Denmark

Søren er Head of PwC's Executive Education og har de sidste atten år arbejdet med executive lederudvikling for internationale virksomheder, og har været rådgiver på større forandringsprojekter og omstruktureringsprogrammer. Programmerne har haft særlig fokus på kulturudvikling og eksekvering af strategi, gennem leder -og organisationsudvikling.

Både i rollen som direktør og partner i internationale konsulentvirksomheder, har Søren arbejdet på tværs af de fleste industrier. Sørens ekspertise omfatter herudover personlig sparring og coaching af en lang række danske og internationale topledere.

Søren har endvidere syv års ledelseserfaring med strategisk forretningsudvikling i Danmark, og Skandinavien.

Søren har en CBA, BBA og en MBA fra Henley Management College og har endvidere supplerende uddannelser i forandringsledelse og organisationsudvikling ved Harvard Business School og Andersen University Chicago.


Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Søren, hvis du har brug for rådgivning og sparring om executive lederudvikling i større internationale virksomheder med fokus på forandringsprojekter, omstruktureringsprogrammer - kulturudvikling og eksekvering af strategi, gennem leder- og organisationsudvikling.

Kontaktinformation

Tlf: 5160 0000

E-mail

Erfaring

  • Store danske og internationale virksomheder

Særlig indsigt i

  • Executive lederudvikling i større internationale virksomheder med fokus på forandringsprojekter og omstruktureringsprogrammer
  • Kulturudvikling og eksekvering af strategi gennem leder- og organisationsudvikling.

Kundetyper

  • Alle typer brancher i internationale virksomheder