Cybercrime og virksomhedskriminalitet

Nye trusler rammer hårdt

Risikobilledet er under hastig forandring. Trusler rammer hårdere og hurtigere og på nye måder. 44 % af de danske topledere mener, at cybercrime er en af de væsentligste trusler for deres virksomhed. Det gælder næsten halvdelen af de globale topledere.

Disse fakta bygger på data fra PwC's omfattende og globale CEO Survey 2014. I april 2014 offentliggør vi vores danske CXO Survey, hvor du kan læse mere om de danske CXO'ers forventninger, fokus og parathed til at udvikle og investere i det kommende år.

Hvad betyder det for din virksomhed?

Har din virksomhed beredskabet til at modvirke cybercrime?

  • Teknologi understøtter i stigende grad din forretning og giver nye muligheder for samarbejde, markedsføring og kundekontakt via internettet. De samme teknologier medfører desværre også nye risici, som du skal forholde dig til, hvis din virksomhed skal udnytte mulighederne for at blive førende, også i morgen.
  • Et cyberangreb er ikke kun et angreb på virksomhedens it-systemer, men kan have omfattende konsekvenser for omdømme, brand og virksomhedens finansielle integritet.
  • Identificer og minimer risici i din virksomheds it-infrastruktur og forretningsapplikationer og udarbejd den nødvendige modstandsdygtighed.

Global Economic Crime Survey