Har du etableret den rette organisation, der matcher kravene til risikostyring og compliance?

Få inspiration til, hvordan din virksomhed kan implementere et effektivt risikostyringsrammeværk, som skaber værdi for dig, dine medarbejdere og dine kunder.

Kravene til bestyrelse, ledelse og nøglefunktioner om en integreret og bæredygtig strategi, forretningsmodel, risikostyring og compliance er stigende. Hvordan håndterer din virksomhed forretningsmæssige forandringer og risikostyring? Sammen kan vi finde den model, der matcher din virksomhed.

Mængden og kompleksiteten af risici, regulering, globalisering, teknologi, processer, relationer og data er støt voksende. Bestyrelsen er ansvarlig for, at der findes et effektivt risikostyringsrammeværk, men det er ledelsens ansvar at få det implementeret. Det er bestyrelsens ansvar at vurdere, om ledelsen har de rigtige medarbejdere, processer og systemer. For at lykkes er det afgørende at skabe en risikokultur med transparens og læring i centrum. På den måde skabes en positiv cirkel, der hele tiden optimerer virksomheden og dermed bidrager til at beskytte indtjeningen.

Det siger Finanstilsynet

”Bestyrelser og direktører i finansielle virksomheder har et stort ansvar for at sikre en sund og robust udvikling. Derfor må de ikke være i tvivl om Finanstilsynets forventninger."

Kontakt os

Sammen kan vi finde ud af, hvilken organisering der giver din virksomhed mest værdi for pengene.