Modenhedsanalyse

Hvor godt er din virksomhed beskyttet i forhold til nutidens cyber-trussel? Foretager I løbende en vurdering af virksomhedens aktuelle risikoniveau? Og er jeres it-sikkerhedsprocesser implementeret og forankret i organisationen, så jeres forretning er tilstrækkeligt beskyttet mod databrud?

Brug 5 minutter på at svare de 9 spørgsmål, og få et hurtigt overblik over modenheden af de styringsmekanismer, der medvirker til at opnå og vedligeholde et passende sikkerhedsniveau i din virksomhed.

Kontakt PwC i dag og hør mere om, hvordan vi kan sikre din virksomhed imod cyber-trusler med en modenhedsanalyse.

Tak for dine svar. Du finder din rapport nedenfor. Bemærk at rapportens konklusioner og anbefalinger er automatisk genereret ud fra din besvarelse og derfor kun bør bruges som inspiration til jeres fortsatte arbejde med at styrke og vedligeholde sikkerhedsniveauet i virksomheden.

Rapport

PwC kan hjælpe dig med at få overblik over styrken af din virksomheds sikkerheds-processer. Ud fra din virksomheds krav til informationssikkerhed gennemfører vores specialister en rigtig modenhedsvurdering af jeres aktuelle sikkerhedsniveau og benchmarker jeres niveau med sammenlignelige organisationer. På den måde sikrer du, at din virksomhed arbejder mod det rette sikkerhedsniveau, og at jeres investeringer i informationssikkerhed giver jer det maksimale udbytte.

Kontakt os

Jess Kjær Mogensen
Partner, IT Risk Assurance
Tlf: 3945 9172
E-mail

Mads Nørgaard Madsen
Partner, Security & Technology
Tlf: 2811 1592
E-mail

Claus Hartmann Lund
Partner, IT Risk Assurance
Tlf: 3945 3089
E-mail

Christian Kjær
Partner, IT Risk Assurance
Tlf: 3945 3282
E-mail

William Sharp
Director, IT Risk Assurance
Tlf: 8932 0076
E-mail

Følg PwC