De bedste rammer for din udvikling

Vi arbejder målrettet med onboarding af vores nye kolleger, så vi sikrer dig de bedste forudsætninger for at løse dine opgaver, skabe relationer og realisere dine egne og PwC’s ambitioner.

Succes fra start

Du får en host, der hjælper med at introducere dig til PwC og få afklaret praktiske forhold og spørgsmål. Du får også en counsellor, der sammen med dig sætter konkrete mål for din udvikling, performance og fremtidige karrierevej. Din counsellor er din nærmeste leder og sparringspartner, der giver dig feedback efter behov og sikrer, at du bliver involveret i relevante projekter. Og så sørger vi selvfølgelig for, at du deltager i aktiviteter, hvor du møder kolleger, der ligesom dig er nye i PwC. Alt sammen for at klæde dig på til at skabe succes fra start.

Hvis du er ansat som senior consultant, manager, senior manager, director eller partner, kan du selv blive counsellor og være med til at udvikle og motivere dine counsellees til at nå deres mål og prioritere de rette indsatser. Din rolle som counsellor indgår derfor også i dine årsmål og i vurderingen af din samlede performance. For du er med til at sikre, at alle arbejder i samme retning.

PwC-kompetencer

Din udvikling bliver i PwC tilpasset både dine styrker og vores forretningsmæssige behov. For vi har brug for revisorer, skattekonsulenter og rådgivere, der kan udfordre og skabe værdi for erhvervslivets beslutningstagere. Vi målretter dine kompetencer og din adfærd gennem vores globale kompetencemodel, PwC Professional. Modellen bygger på direkte feedback fra vores kunder og vigtigste interessenter, og den afspejler vores forventninger til de kompetencer, som du udvikler og finpudser som en del af PwC.

Kontakt os

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, Advisory & Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, Business Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Linda Højbjerg Just

Human Capital, Tax, PwC Denmark

Tlf: 3945 3341

Ditte Marie Lemvig

Human capital, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 3015

Følg PwC