Inspiration og netværk

Inspiration, indsigt og netværk

PwC kan være din indgang til inspiration, viden og netværk. Vi ser frem til at møde dig.

Som markedsleder finder vi det naturligt at bidrage med vores viden, kompetencer og netværk for at være med til at styrke dansk erhvervslivs vækst og udvikling.

Hvert år byder vi ca. 12.000 kunder og andre relationer velkommen på vores kurser og relationsskabende og agendasættende arrangementer og kåringer.

Se, hvordan du kan få inspiration og viden hos PwC

Få den nyeste viden og gør din mening gældende 

Hvis du har lyst til at få mere viden og inspiration, så skriv dig op til PwC’s nyhedsbrev Dialog. Du kan også få adgang til alle PwC’s publikationer og et overblik over arrangementer og meget andet, hvis du downloader app’en Ekstra værdi.

Hvis du vil deltage i debatten og gøre din mening gældende over for danske politikere, så vær med i PwC’s Erhvervspanel, hvor vi undersøger erhvervslivets holdning til aktuelle emner og præsenterer resultaterne for bl.a. relevante politikere. 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Flere end 1.700 PwC'ere var samlet til PwC Dagen ved Fænø Sund i Middelfart, hvor vi slog rekorder i mange sjove og udfordrende discipliner. Samtidig var der rig mulighed for at lære kolleger bedre at kende på tværs af afdelinger og kontorer. Succes skaber vi sammen ...
loading-player

Playback of this video is not currently available

Mød Tanya, der arbejder med selskabs- og virksomhedsskat i PwC's skatteforretning. Til dagligt er hun en del af PwC's kontor i Aarhus.
loading-player

Playback of this video is not currently available

Senior Partner og adm. direktør Mogens Nørgaard Mogensen fortæller om, hvorfor PwC støtter Danmarksindsamlingen 2017.

"World Economic Forum er forlængst blevet en institution. Derfor er det ganske godt gået, at det også er lykkedes for det globale revisionsfirma PwC selv at blive lidt af en institution på topmødet."

Thomas Bernt Henriksen, Børsen

Kontakt os

Chelina Amalie Theland

Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3600

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Følg PwC