Inspiration, indsigt og netværk

Som markedsleder finder vi det naturligt at være en indgang til inspiration, viden, netværk og kompetencer og bidrage til at styrke dansk erhvervslivs vækst og udvikling.

Hvert år byder vi ca. 12.000 kunder og andre relationer velkommen på vores kurser og relationsskabende og agendasættende arrangementer og kåringer.

Se, vores kommende konferencer, kåringer og arrangementer her

Hvis du har lyst til at få mere viden og inspiration, så skriv dig op til PwC’s nyhedsbrev Dialog. Du kan også få adgang til alle PwC’s publikationer og et overblik over arrangementer og meget andet, hvis du downloader app’en Ekstra værdi.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Flere end 1.700 PwC'ere var samlet til PwC Dagen ved Fænø Sund i Middelfart, hvor vi slog rekorder i mange sjove og udfordrende discipliner. Samtidig var der rig mulighed for at lære kolleger bedre at kende på tværs af afdelinger og kontorer. Succes skaber vi sammen.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Vores kolleger fra hele Danmark var med til at gøre PwC Live til årets live-begivenhed. TAP1 lagde flotte rammer til en aften med spotlight på vores strategi og kultur, masser af livemusik og god stemning.

loading-player

Playback of this video is not currently available

I forbindelse med Danmarks Indsamling havde vi inviteret vores kollegers børn til at sætte ord og billeder på, hvorfor vi støtter.

Kontakt os

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, Advisory & Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, Business Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Linda Højbjerg Just

Human Capital, Tax, PwC Denmark

Tlf: 3945 3341

Ditte Marie Lemvig

Human capital, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 3015

Følg PwC