Karrierested for branchens største talenter

Vi har stort fokus på talentudvikling, så vores talenter kan være med til at tegne fremtidens PwC. Det gør vi bl.a. gennem vores Key Talent-program, der er et udviklingsforløb for udvalgte medarbejdere med minimum to års erfaring og et ekstraordinært potentiale. Med programmet identificerer og udvikler vi Key Talents i tæt samspil med topledelsen, involverer dem i strategiprocesserne og klæder dem på til at være PwC’s fremtidige ledere.

Mange karriereveje

En anden mulighed for at udvikle dit talent i PwC er, at du kan forfølge dine faglige interesser på tværs af afdelinger, forretningsområder og landegrænser. Vi tror på, at gode rammer for mobilitet udvikler dig som medarbejder og styrker de løsninger, vi leverer til vores kunder. Derfor kan du bruge dine kompetencer i den afdeling eller i det land, hvor du brænder for at være i vores lokale og globale netværk.

Udstationering i udlandet

Med kontorer i 157 lande kan du skabe en international karriere i PwC. Er du ansat i Danmark og har en høj og vedvarende performance, kan du blive udstationeret i typisk 1-3 år og samtidig få en garanti for, at du har et job, når du vender hjem fra udlandet.

Kontakt os

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, Advisory & Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, Business Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Linda Højbjerg Just

Human Capital, Tax, PwC Denmark

Tlf: 3945 3341

Ditte Marie Lemvig

Human capital, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 3015

Følg PwC