Start din karriere som rådgiver

Vi rådgiver vores kunder om bl.a. strategi, resultater, digitalisering, compliance og talent management.

På vores kontorer i København og Aarhus kan du sammen med dine kolleger udvikle og realisere bæredygtige forandringer og gennemføre vigtige transaktioner for vores kunder.

Vi har en bredde og dybde i vores kompetencer, der gør det muligt at rådgive kunderne gennem alle faser – fra den strategiske beslutning over implementering til eksekvering af transaktion eller strategi og opfølgning på resultaterne. Vores løsninger styrker vores kunder og gør deres beslutninger til virkelighed.

Gør karriere i ...

Vær med til at gøre en forskel i et af tre områder i PwC’s rådgivningsforretning. Vi stiller de reflekterende spørgsmål og finder de rigtige muligheder og løsninger for virksomheder i alle dele af dansk erhvervsliv.

Bliv en del af et spændende team, der blandt andet rådgiver virksomheder om finansiel due diligence, forberedelse af børsnoteringer, likviditets- og arbejdskapitalforbedringer, krisestyring og værdiansættelser. Vi afdækker muligheder, udfordringer og risici for vores kunder, når de skal have foretaget due diligence ved køb og salg af virksomheder, lavet omstruktureringer, har behov for en gennemgang af arbejdskapital og likviditetsberedskab eller eksempelvis overvejer deltagelse i offentlige private partnerskaber.

PwC har en førende markedsposition inden for M&A-rådgivning i Danmark, Europa og globalt. Det åbner op for spændende muligheder, hvor vi i fællesskab hjælper vores kunder. Vi har fokus på overblikket og detaljerne, når vi rådgiver virksomheder om vigtige beslutninger ved køb og salg af virksomheder, fusioner og kapitalfremskaffelse.

Vi hjælper kunderne med deres strategiske og taktiske overvejelser. Vi analyserer selskaber, industrier og finansielle markeder, værdiansætter, driver købs- og salgsprocesser og forhandler transaktioner på plads.

 

I Consulting arbejder vi fx med forretningsstrategi, talent management, lønsomhed og cybercrime. Du bliver en vigtig sparringspartner for kunderne, når det gælder om at se og gribe muligheder. Sammen med dine kolleger er du med, når kunderne udvikler og planlægger strategier, transformerer og digitaliserer deres organisation og løbende forbedrer deres finansielle effektivitet.

I Consulting bliver du en del af en spændende forretning i vækst. Vi skaber overblik og forretningsmæssig indsigt for vores kunder og trækker på indsigt og erfaring fra vores globale netværk.

En særlig del af vores forretning fokuserer på Financial Services sektoren, som du kan specialisere dig i som enten rådgiver inden for bank, pension og forsikring, aktuar eller som en del af vores team, der fokuserer på finansiering samt køb og salg af fast ejendom.

 

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'Resultater'}}
{{contentList.loadingText}}

Kontakt os

Ulla Danger Nielsen

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, Tax, Advisory & Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, Business Services, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Natasha  Berthelsen

Natasha Berthelsen

Human Capital, Assurance og OBC, PwC Denmark

Tlf: 3945 3191

Følg PwC