Trustbuilder

Bliv kundens mest betroede rådgiver og hjælp med at navigere på en udfordrende digital rejse.

Trustbuilder - uddannelsen for fremtidens økonomiske rådgivere

Du bliver vores kunders mest betroede rådgiver på den udfordrende digitale rejse, som de alle i større eller mindre grad er startet på. Det er en rejse, vi også selv er i gang med. Hvor rollen som revisor tidligere har været den regnskabsreviderende specialist, så vil fremtidens revisor i højere grad være en forretningsstrategisk rådgiver.

Vi er med andre ord gået fra at have et katalog af standardydelser til at sætte vores kunder og deres behov i centrum og finde de bedste løsninger for lige præcis deres virksomheder. Du bliver derfor klædt på til at forstå dine kunders markeder og de udfordringer, de skal navigere igennem. Det betyder, at du ikke blot skal stå klar, når der opstår problemer - du skal være med til at pege på, hvor der kan opstå problemer og hvordan de undgås, eller hvor der er strategiske forretningsmuligheder i markedet.

Revisors arbejde har typisk haft fokus på, hvad der er sket for virksomheden i fx det seneste år. Men vores kunder har brug for at vide, hvad der sker nu og her, og også hvad de kan forvente det næste år. Derfor vil du lære at bruge nye digitale værktøjer, der gør det muligt for os at arbejde med forecasting.

Kontakt os

Simone  Veng Essemann

Simone Veng Essemann

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3900

Emily  Signe Rostrup Nowicki

Emily Signe Rostrup Nowicki

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3359

Simone Holtermann

Simone Holtermann

Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 9870

Følg PwC