Trustbuilder

Bliv kundens mest betroede rådgiver og hjælp med at navigere på en udfordrende digital rejse.

Trustbuilder - uddannelsen for fremtidens økonomiske rådgivere

Du bliver vores kunders mest betroede rådgiver på den udfordrende digitale rejse, som de alle i større eller mindre grad er startet på. Det er en rejse, vi også selv er i gang med. Hvor rollen som revisor tidligere har været den regnskabsreviderende specialist, så vil fremtidens revisor i højere grad være en forretningsstrategisk rådgiver.

Vi er med andre ord gået fra at have et katalog af standardydelser til at sætte vores kunder og deres behov i centrum og finde de bedste løsninger for lige præcis deres virksomheder. Du bliver derfor klædt på til at forstå dine kunders markeder og de udfordringer, de skal navigere igennem. Det betyder, at du ikke blot skal stå klar, når der opstår problemer - du skal være med til at pege på, hvor der kan opstå problemer og hvordan de undgås, eller hvor der er strategiske forretningsmuligheder i markedet.

Revisors arbejde har typisk haft fokus på, hvad der er sket for virksomheden i fx det seneste år. Men vores kunder har brug for at vide, hvad der sker nu og her, og også hvad de kan forvente det næste år. Derfor vil du lære at bruge nye digitale værktøjer, der gør det muligt for os at arbejde med forecasting.

Oplev, hvem vi er, og hvad det vil sige at være en del af PwC.

I PwC er fællesskab og sammenhold nøgleord. Hos os er der solid faglighed og masser af energi. Tillid til hinanden skaber et godt sammenhold Sammen når vi længere.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Sumea Mujnovic

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 8932 5667

Christin Frandsen

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 9812

Simone Veng Essemann

Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3900

Rune Emil Jepsen

Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3825

Følg PwC