Start din karriere som skattekonsulent

Kom tæt på kunderne, markedet og på forkant med den teknologiske udvikling hos PwC’s skatteforretning.

Du bliver en del af en skatteforretning og et fagområde i rivende udvikling, hvor den virkelighed vores kunder møder er i hastig forandring. Skattefunktionen bliver i stigende grad digitaliseret, og virksomhederne skal leve op til øgede krav om transparens, klar kommunikation og compliance. Vi skaber værdifulde løsninger og leverer rådgivning inden for en bred række af skatteydelser. Vi vil være den foretrukne sparringspartner for både globale selskaber, og offentlige organisationer til ejerledede virksomheder og enkeltpersoner.

Du kan blive skattekonsulent i København eller Aarhus. Din uddannelse kan f.eks. være cand.jur., cand.merc.(jur.) eller cand.merc.(aud.)

Vi tænker globalt

Som skattekonsulent bliver du en del af et internationalt netværk med et globalt mindset. Du får over 280.000 kolleger i 157 lande, der ligesom dig arbejder for at levere ansvarlig og omhyggelig skatterådgivning ud fra kundernes behov. For at sikre at vores etiske standarder altid overholdes, arbejder vi desuden med en global code of conduct på skatteområdet.

Gør karriere i ...

Start din karriere i et af de tre spændende områder i PwC’s skatteforretning. Fælles for dem er en høj faglig ekspertise og en dynamisk kultur, hvor vi udfordrer og lærer af hinanden.

Hvis du Interesserer dig for selskabsskat og vil arbejde i et internationalt og førende team? Så kan du blive konsulent i et af vores ekspertområder i Corporate Tax.

Du kan bl.a. rådgive shippingbranchen om tonnageskat eller familieejede virksomheder ved generationsskifte. Du kan specialisere dig inden for transfer pricing eller blive en del af vores team af skatteeksperter, der fortolker og formidler internationale regler for globale koncerner. Du kan også specialisere dig i særlige forhold ved finansielle kunder og produkter, eller du kan rådgive industrielle købere og kapitalfonde ved køb og salg af virksomheder. Tør du drømme om muligheder? Det gør vi.

Vil du hjælpe virksomheder inden for moms, told og afgifter? Så bliv en del af et højt specialiseret område, hvor vi navigerer vores kunder sikkert gennem de reguleringer og krav, der er inden for EU og i et globaliseret marked.

Vi forbedrer brugen af ERP-systemer, rådgiver om refusioner inden for miljø-, energi- og punktafgifter og vi fører sager ved Landskatteretten. Indirect Taxes er et af mange kompetenceområder, der vil give dig gode muligheder for en international karriere.

Vil du hjælpe virksomheder med strategisk HR? Vores eksperter i People & Organisation samarbejder med kunderne om blandt andet compliance og om at skabe forretningsmæssig værdi gennem deres medarbejdere.

Du kan bl.a. analysere belønningsforhold og HR-udfordringer og udarbejde skarpe afrapporteringer. Du kan vejlede om danske og internationale regler for medarbejdere, der arbejder på tværs af landegrænser. Og på sigt kan du rådgive ejerledere og hovedaktionærer om skattepligtig indkomst.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'Resultater'}}
{{contentList.loadingText}}

Kontakt os

Ulla Danger Nielsen

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, Tax, Advisory & Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, Business Services, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Linda  Højbjerg Just

Linda Højbjerg Just

Human Capital, Assurance og OBC, PwC Denmark

Tlf: 3945 3341

Natasha Berthelsen

Human Capital, Assurance og OBC, PwC Denmark

Tlf: 3945 3191

Følg PwC