Start din karriere som skattekonsulent

Kom tæt på kunderne, markedet og på forkant med den teknologiske udvikling hos PwC’s skatteforretning.

Du bliver en del af en skatteforretning og et fagområde i rivende udvikling, hvor den virkelighed vores kunder møder er i hastig forandring. Skattefunktionen bliver i stigende grad digitaliseret, og virksomhederne skal leve op til øgede krav om transparens, klar kommunikation og compliance. Vi skaber værdifulde løsninger og leverer rådgivning inden for en bred række af skatteydelser. Vi vil være den foretrukne sparringspartner for både globale selskaber og offentlige organisationer til ejerledede virksomheder og enkeltpersoner.

Du kan blive skattekonsulent i København eller Aarhus. Din uddannelse kan fx være cand.jur., cand.merc.(jur.) eller cand.merc.(aud.)

Vi tænker globalt

Som skattekonsulent bliver du en del af et internationalt netværk med et globalt mindset. Du får over 280.000 kolleger i 157 lande, der ligesom dig arbejder for at løse væsentlige problemstillinger og levere omhyggelig skatterådgivning ud fra kundernes behov. For at sikre at vores etiske standarder altid overholdes, arbejder vi desuden med en global code of conduct på skatteområdet.

Gør karriere i ...

Start din karriere i et af de tre spændende områder i PwC’s skatteforretning. Fælles for dem er en høj faglig ekspertise og et dynamisk og inspirerende miljø, hvor vi har et lærende mindset.

Hvis du interesserer dig for selskabsskat og vil arbejde i et internationalt og spændende team? Så kan du blive konsulent i et af vores ekspertområder i Corporate Tax.

Du kan bl.a. rådgive shippingbranchen om tonnageskat eller familieejede virksomheder ved generationsskifte. Du kan specialisere dig inden for transfer pricing eller blive en del af vores team af skatteeksperter, der fortolker og formidler internationale regler for globale koncerner. Du kan også specialisere dig i særlige forhold ved finansielle kunder og produkter, eller du kan rådgive industrielle købere og kapitalfonde ved køb og salg af virksomheder. Motiveres du af at gøre det bedre end i går? Det gør vi.

Vil du hjælpe virksomheder inden for moms, told og afgifter? Så bliv en del af et højt specialiseret område, hvor vi samarbejder med vores kunder om at få dem sikkert gennem de reguleringer og krav, der er inden for EU og i et globaliseret marked.

Vi forbedrer brugen af ERP-systemer, rådgiver om refusioner inden for miljø-, energi- og punktafgifter og vi fører sager ved Landskatteretten. Indirect Taxes er et af mange kompetenceområder, der vil give dig gode muligheder for en international karriere.

I People & Organisation samarbejder vi med store og små danske og udenlandske virksomheder om at skabe forretningsmæssig værdi gennem virksomhedens medarbejdere.

Vi rådgiver inden for national og international personskat, social sikring og arbejde på tværs af landegrænser. Vi hjælper vores kunder med at tiltrække, fastholde og motivere de rigtige medarbejdere. Opgaverne er både strategiske og operationelle, og vi arbejder inden for en lang række forskellige brancher. Samspillet med vores globale netværk betyder, at vores kunder får en solid rådgivning, der hænger sammen på tværs af landegrænser.

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'Resultater'}}
{{contentList.loadingText}}

Kontakt os

Ulla Danger Nielsen

Ulla Danger Nielsen

Human Capital, Tax, Advisory & Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9659

Victoria Charlotte Anne Richards

Victoria Charlotte Anne Richards

Human Capital, Business Services, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9966

Natasha  Berthelsen

Natasha Berthelsen

Human Capital, Assurance og OBC, PwC Denmark

Tlf: 3945 3191

Følg PwC