Events for studerende

Få boostet dit faglige netværk og kom tæt på erhvervslivets beslutningstagere.

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at indfri dine karriereambitioner. Du kan konkurrere mod de skarpeste hoveder i vores årlige case competition, Challenge. Og du kan deltage i en række faglige og sociale events og aktiviteter gennem de foreninger, som vi samarbejder med.

Find relevante events og aktiviteter for dig, der er interesseret i PwC

Bliv skarpere, inden du skal til eksamen, få hjælp til dit CV og din jobsøgning eller bliv klogere på, hvilke muligheder du får som revisor i PwC. Vi afholder brush-up kurser for studerende på CBS og Aarhus BSS og MasterClass-forløb i samarbejde med udvalgte handelsskoler. Du kan også få viden og sparring og styrke dit netværk gennem vores aktiviteter med Aud-udvalget, Nordic Study Abroad Conference, CBS Career Centre og CBS Talks.

Deltag gennem vores samarbejdspartnere, og følg aktuelle events og aktiviteter på vores Facebookside ”PwC Danmark”.

Mød PwC gennem:

Bliv skarpere, inden du skal til eksamen, få hjælp til dit CV og din jobsøgning eller bliv klogere på, hvilke muligheder du får som skattekonsulent i PwC. Vi gennemfører cases i samarbejde med Juridisk Diskussionsklub og faciliterer Processpillet i skatteret for studerende på Københavns Universitet. Du kan også få viden og sparring eller styrke dit netværk gennem vores aktiviteter med Foreningen af ErhvervsJurister, Nordic Study Abroad Conference, CBS Career Centre, CBS Talks og Aarhus BSS.

Deltag gennem vores samarbejdspartnere, og følg aktuelle events og aktiviteter på vores Facebookside ”PwC Danmark

Mød PwC gennem:

Bliv skarpere, inden du skal til eksamen, få hjælp til dit CV og din jobsøgning eller bliv klogere på, hvilke muligheder du får som rådgiver i PwC. Vi gennemfører blandt andet case competitions i samarbejde med FinanceLab og Copenhagen Management Consulting Club. Du kan også få viden og sparring eller styrke dit netværk til vores aktiviteter med Copenhagen Economics and Finance Association, Nordic Study Abroad Conference, CBS Career Centre og CBS Talks.

Deltag gennem vores samarbejdspartnere, og følg aktuelle events og aktiviteter på vores Facebookside ”PwC Danmark”.

Mød PwC gennem:

Er du HHX- eller gymnasieelev?

Vi vil meget gerne give dig et indblik i, hvordan en karriere i PwC kan se ud. Som HHX- eller gymnasieelev kan du bl.a. deltage i vores MasterClass-forløb eller prøve Revisorspillet - enten på egen hånd eller sammen med din klasse.

MasterClass i virksomhedsanalyse

Er du ambitiøs, og har du lyst til at lære nyt og blive udfordret? Så bliv en del af vores MasterClass i virksomhedsanalyse, der er et uddannelsesforløb af fire ugers varighed udviklet i et samarbejde mellem PwC og handelsgymnasier.

Din læringskurve vil være stejl, når du bliver stillet over for problemstillinger og cases, der relaterer sig til både regnskabsmæssig og strategisk analyse. Du vil blive udfordret på dine analytiske færdigheder og undervist i brugen af relevante beregnings- og analysemodeller. Forløbet har en tæt sammenhæng til den teoretiske ballast, som du tilegner dig i undervisningen, og det udfordrer dine evner til at koble teori og praksis.

Revisorspillet

PwC har udviklet et spil, der kan give dig en smagsprøve på, hvad det vil sige at være revisor. Vi stiller op på skoler i hele landet, hvor klasser eller årgange har valgt at bruge spillet til inspiration og som en del af undervisningen. Det er muligt at spille selv eller sammen med sin klasse. Læs mere på www.revisorspillet.dk

Vil I møde PwC?

Er din skole eller klasse interesseret i at deltage i enten et MasterClass-forløb eller at arrangere et besøg, hvor dig og dine klassekammerater kan prøve Revisorspillet eller høre mere om jobbet som revisor, så kontakt os for at høre om mulighederne for et samarbejde.

 

 

loading-player

Playback of this video is not currently available

Senior Partner og adm. direktør Mogens Nørgaard Mogensen fortæller om, hvorfor PwC støtter Danmarksindsamlingen 2017.
loading-player

Playback of this video is not currently available

Flere end 1.700 PwC'ere var samlet til PwC Dagen ved Fænø Sund i Middelfart, hvor vi slog rekorder i mange sjove og udfordrende discipliner. Samtidig var der rig mulighed for at lære kolleger bedre at kende på tværs af afdelinger og kontorer.
loading-player

Playback of this video is not currently available

Mød Sofie fra PwC’s rådgivningsforretning. Hun fortæller om hendes oplevelse som deltager i PwC’s case competition, Challenge, da hun var studerende.
loading-player

Playback of this video is not currently available

Senior Partner og adm. direktør Mogens Nørgaard Mogensen fortæller om årets succeser og resultater i PwC Danmark.

Er du klar til en udfordrende og farverig karriere som revisor i PwC? Test dine evner og se, om du har, hvad det kræver på revisorspillet.dk.

Kontakt os

Sjælland: Trine Øllgaard Hornemann

Tlf: 3945 3527
E-mail

Jylland & Fyn: Sumea Mujnovic

Tlf: 8932 5667
E-mail

Følg PwC