Skab din egen karrierevej

PwC karriere og job: Studerende eller nyuddannet?

Skab din egen karrierevej hos Danmarks førende revisions-, skatte- og rådgivningshus. Her vil du opleve, at udvikling sker hver dag, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende kunder og får masser af erfaring.

I PwC ønsker vi at tiltrække og fastholde de dygtigste talenter, og vi stiller høje krav til vores medarbejdere. Det gør vi, så vi hver dag kan udvikle os og skabe succesfulde resultater sammen og med vores kunder.

Revision. Skat. Rådgivning.

Vi kan tilbyde dig mange karrieremuligheder, hvad enten det sker via vores revisions-, skatte- eller rådgivningsforretning.

Assurance

I Assurance har langt de fleste medarbejdere en revisionsmæssig baggrund, hvor de enten starter som HH’ere, HD’ere, HA’ere eller cand.merc.aud'ere med det sigte at videreuddanne sig til statsautoriseret revisor. Der er dog også medarbejdere med en anden økonomisk uddannelse, som f.eks. cand.merc.fir, der deltager i revisions- og rådgivningsopgaverne sammen med revisorerne. Assurance er repræsenteret på alle vores kontorer i Danmark.
Læs mere om Assurance

Tax

Hovedparten af medarbejderne i Tax har en baggrund som jurister, cand.merc.jur, statsautoriserede revisorer eller en uddannelse fra skatteforvaltningen. Tax er repræsenteret i København og Aarhus.
Læs mere om Tax

Advisory

Advisory er opdelt i Consulting og vores transaktionsrådgivning (Deals og Coporate Finance). I Advisory vil du blive tilknyttet et specifikt kompetenceområde. Arbejdet foregår ofte i tværgående teams, der sammensættes i forhold til den enkelte opgave. I Advisory er mange forskellige uddannelsesretninger repræsenteret, blandt andet ingeniører, økonomer, dataloger, jurister, aktuarer, samfundsfaglige og naturligvis også revisorer. Advisory er repræsenteret på vores kontorer i København og Aarhus.
Læs mere om Advisory

Læs, hvad en revisor blandt andet arbejder med til dagligt hos PwC.