Mød en af årets sejeste PwC'ere

For Jennifer Bach fra PwC har 2018 været et år, som hun aldrig kommer til at glemme. Efter nogle få år som triatlet vandt hun et stævne i Barcelona i 2017 på Ironman-distancen, hvor hun var den bedste i sin aldersklasse. Den præstation gav hende en direkte kvalifikation til VM i Ironman på Hawaii med verdens bedste atleter, og hun greb chancen. Men hun var samtidig nyansat i PwC, og kvalifikationen ville selvfølgelig betyde større behov for tid til træning:

"Jeg havde kun arbejdet i PwC i kort tid, da jeg kvalificerede mig til VM, så jeg måtte ringe til min chef og spørge, om det kunne passe sammen. Det kunne det heldigvis godt, og det var rigtig vigtigt for mig med den støtte. Det viser også, at 'fleksibilitet' ikke bare er et modeord i PwC, men noget vi rent faktisk mener og bruger i praksis,"

Jennifer Bach

Fleksibilitet og god planlægning var altafgørende

Som forberedelse til VM har hun trænet 14 timer i gennemsnit hver uge, og det giver selvfølgelig sine udfordringer både i forhold til dagligdagens planlægning som mor til en dreng, og til hendes fysiske og mentale styrke:

"Man skal æde sig selv, når man er ude på lange træningsture og i forvejen har en arbejdsdag i bagagen, men det var det hele værd i sidste ende. Nogle gange kunne jeg aflevere min søn om morgenen for bagefter at cykle- og løbetræne hele dagen, indtil han skulle hentes igen," fortæller hun.

Det store mål: at krydse målstregen før solnedgang

I oktober kom det store øjeblik med VM på Hawaii, og Jennifer havde et bestemt mål: Hun ville gerne krydse målstregen før solnedgang. Med en imponerende samlet tid på 10 timer og 26 minutter var det en oplevelse for livet at gennemføre Ironman med de 2.500 bedste atleter i verden: "Da jeg endelig kunne se den røde løber ved målstregen, forsøgte jeg at bevare roen. Jeg high-fivede så mange publikummer som muligt og nød øjeblikket, som jeg har trænet så hårdt for. Jeg var sindssygt stolt over at ramme finish line, inden solen gik ned. Mission accomplished.

Jennifer arbejder til dagligt i PwC's Risk Assurance-afdeling.
Hvis du kunne tænke dig at blive kollega med hende, kan du søge om at blive graduate i PwC

Kontakt os

Trine Øllgaard Hornemann

Region Sjælland, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3527

Følg PwC