Tillykke til vinderne af PwC's Challenge 2018


Vi ønsker stort tillykke til Frederik Mathias Bertel, Ali Al-Badri, Camilla Stampe Rüdiger og Anders Bo Hegelund, der løb med sejren til Challenge 2018, PwC's case competition for studerende. De studerer henholdsvis cand.jur., cand.merc.(aud), cand.merc.(aef) og cand.merc.(mat).

Frederik fortæller om det øjeblik, hvor de blev udråbt som vindere: "Først og fremmest blev jeg bare vildt overrasket. Konkurrencen var rigtig hård, så det var en følelse af glæde og stolthed, der ramte mig. Jeg tror, at vores gruppe vandt, fordi vores samarbejde i teamet fungerede rigtig godt. Vi komplimenterede hinanden, og selvom vores faglige baggrund var forskellig, havde vi et fælles drive og lyst til at løse casen bedst muligt. Hver især kunne vi fokusere på det, vi var bedst til, men på samme tid kom vi frem til en fælles løsning. Samarbejdet var efter min mening afgørende for sejren."

At deltage i Challenge giver en forsmag på, hvordan det er at arbejde inden for revision, skat eller rådgivning hos PwC: "Jeg kan anbefale alle studerende at tilmelde sig Challenge næste år, da det er en unik mulighed for at få indsigt i rådgivningsbranchen og beskæftige sig med en spændende case. Det gav et indblik i hverdagen hos PwC, som virker til både at være spændende og udfordrende, men samtidig også præget af et stærkt fællesskab," fortæller Frederik.

Tak til alle de 32 deltagere i årets Challenge - på gensyn hos PwC.

Søg nu, og kom med på holdet

For dig, der har HHX, STX, finansøkonom-baggrund eller lignende:
For dig, der har cand.merc.(aud.)-baggrund:

Kontakt os

Trine Øllgaard Hornemann

Region Sjælland, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3527

Følg PwC