Global Compact-værktøj hjælper med resultatmåling og vurderer din virksomheds fremskridt

Global Compact Self Assessment Tool er et værktøj, der hjælper dig med at måle resultater, samt vurdere din virksomheds fremskridt inden for FN Global Compact’s 10 principper. Værktøjet skal ses som en hjælp til både medlemmer og ikke-medlemmer af FN’s Global Compact.

Alle virksomheder kan vurdere deres nuværende status i forhold til de 10 principper, og medlemmer kan særligt bruge værktøjet til at vurdere overholdelse af principperne. Derudover er værktøjet en hjælp i forhold til den obligatoriske Communication on Progress-rapportering til FN.

Ved brug af tjeklister bestående af konkrete spørgsmål og indikatorer bliver de 10 principper udfoldet og konkretiseret.


Om værktøjet

Værktøjet blev første gang lanceret i 2010 i et samarbejde mellem Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, Institut for Menneskerettigheder og IFU - Investeringsfonden for udviklingslande. Siden lanceringen i 2010 har mange forskellige virksomheder fra hele verden gjort brug af værktøjet.

PwC kan rådgive din virksomhed omkring brugen af værktøjet. Har du spørgsmål, er du således velkommen til at kontakte os.
 


Du finder værktøjet her: http://globalcompactselfassessment.org/