Publikationer

Nedtællingen til den nye persondataforordning er i gang - få et overblik her

15 sep 2017

En ny publikation fra PwC stiller skarpt på Justitsministeriets betænkning og de væsentligste ændringer i persondataforordningen.

Hvad bør bestyrelsen vide om droner?

06 sep 2017

Planlægger din virksomhed at investere i droner?

Bestyrelsens rolle i forhold til strukturering af ledelseslønpakken

28 aug 2017

En ledelseslønpakke er meget mere end blot et konkret beløb på papiret. Det er også et middel til fastholdelse, et centralt benchmark samt et vigtigt emne for virksomhedens shareholders.

The New Class of Digital Leaders

24 aug 2017

Stillet over for organisatoriske ændringer ansætter flere og flere virksomheder digitale ledere, der skal stå for virksomhedens digitale transformation. Det viser en ny undersøgelse af den digitale leders rolle fra PwC’s globale strategiteam Strategy&.

Hvad bør bestyrelsen vide om robotics?

21 aug 2017

Flere og flere virksomheder har i dag et stort fokus på effektivitet og robotics - og de bruger robotter i mange andre sammenhænge end på fabrikker.

Når en del af din virksomhed ikke længere passer ind: Hvad bestyrelsen bør vide

07 aug 2017

Salget af en del af en virksomhed kan forbedre både effektivitet og omsætning, men det kan også være en udfordrende proces at gå igennem. Download publikationen og bliv inspireret.

'Sizing the prize - What’s the real value of AI for your business and how can you capitalise?'

29 jun 2017

Kunstig intelligens vil frem til 2030 kunne få det globale bruttonationalprodukt (BNP) til at vokse med 14 pct. eller 103.510 mia. kr. Men hvilke trusler og muligheder bringer kunstig intelligens med sig for din forretning? PwC har set nærmere på, hvad der er de mest værdifulde kommercielle åbninger i markedet, og hvordan din forretning kan drage fordel af mulighederne med kunstig intelligens.

Kan din bestyrelse styre virksomheden sikkert igennem en krise?

22 jun 2017

Mange virksomheder går igennem en krise ca. hvert 4-5 år. Ved at sætte fokus på krisestyring sammen med ledelsen kan bestyrelsen få en klar fornemmelse for, hvor der er mulige forbedringspunkter, samt hvordan man bør agere i en krisesituation.

Insurance Banana Skins 2017

06 jun 2017

Få indblik i, hvad flere en 800 ledere og beslutningstagere fra forsikringsselskaber i 52 lande, herunder Danmark, har peget på som de største risici for branchen i de kommende 2-3 år, og hvor forberedte forsikringsselskaberne føler sig i forhold til de risici, de står over for.

C20 by Numbers 2017

01 jun 2017

Det er femte år i træk, at PwC laver analysen ”C20 by Numbers”, som giver dig et indblik i udviklingen i regnskabstallene for C20-virksomhederne. Som noget nyt har vi i år sammenlignet C20-selskaberne med sammenlignelige selskaber i Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannien.

Derfor bør din bestyrelse ændre fokus, når det gælder centrale risici

31 maj 2017

Det er ledelsens - og bestyrelsens - konkrete håndtering af risici, der afgør, om virksomheden vil opnå de fastsatte strategiske mål. Det er nemt nok for bestyrelser at fordybe sig i diskussioner om finansielle og compliance risici. Men det kan samtidig betyde, at bestyrelsen ikke i tilstrækkelig grad har fokus på de risici, der er virkelig kritiske for virksomheden.

Global Risk Management undersøgelse 2017

29 maj 2017

PwC’s Global Risk Management undersøgelse 2017 viser, at et stigende antal virksomheder i dag har fokus på at få ejerskabet af risikostyring – med daglige beslutninger om risici – flyttet tilbage til første forsvarslinje. Og netop dette skaber i højere grad en forventning om øget profitmargin og omsætning.

Sådan kan din bestyrelse sikre, at risikostyringen er tæt forbundet med strategien

18 maj 2017

At få succes med enterprise risk management (ERM) sker ikke fra den ene dag til den anden. Ofte er ledelsen udfordret i forhold til at få skabt det helt rette set-up mellem risikostyringen og den overordnede virksomhedsstrategi.

Sådan kan din bestyrelse vurdere, om der er brug for en risikokomité

05 maj 2017

Den globale økonomiske og politiske usikkerhed gør, at mange virksomheder fortsat har fokus på konkrete muligheder og trusler. Det stiller også krav til bestyrelsen.

PwC's CXO Survey 2017

04 maj 2017

I PwC's CXO Survey 2017 giver flere end 500 danske erhvervsledere bl.a. deres svar på, hvad de har fokus på i det kommende år, deres vækstforventninger, og hvad de mener, fremtidens vindervirksomhed skal kunne.