Publikationer

'Sizing the prize - What’s the real value of AI for your business and how can you capitalise?'

29 jun 2017

Kunstig intelligens vil frem til 2030 kunne få det globale bruttonationalprodukt (BNP) til at vokse med 14 pct. eller 103.510 mia. kr. Men hvilke trusler og muligheder bringer kunstig intelligens med sig for din forretning? PwC har set nærmere på, hvad der er de mest værdifulde kommercielle åbninger i markedet, og hvordan din forretning kan drage fordel af mulighederne med kunstig intelligens.

Kan din bestyrelse styre virksomheden sikkert igennem en krise?

22 jun 2017

Mange virksomheder går igennem en krise ca. hvert 4-5 år. Ved at sætte fokus på krisestyring sammen med ledelsen kan bestyrelsen få en klar fornemmelse for, hvor der er mulige forbedringspunkter, samt hvordan man bør agere i en krisesituation.

Insurance Banana Skins 2017

06 jun 2017

Få indblik i, hvad flere en 800 ledere og beslutningstagere fra forsikringsselskaber i 52 lande, herunder Danmark, har peget på som de største risici for branchen i de kommende 2-3 år, og hvor forberedte forsikringsselskaberne føler sig i forhold til de risici, de står over for.

C20 by Numbers 2017

01 jun 2017

Det er femte år i træk, at PwC laver analysen ”C20 by Numbers”, som giver dig et indblik i udviklingen i regnskabstallene for C20-virksomhederne. Som noget nyt har vi i år sammenlignet C20-selskaberne med sammenlignelige selskaber i Norge, Sverige, Tyskland og Storbritannien.

Derfor bør din bestyrelse ændre fokus, når det gælder centrale risici

31 maj 2017

Det er ledelsens - og bestyrelsens - konkrete håndtering af risici, der afgør, om virksomheden vil opnå de fastsatte strategiske mål. Det er nemt nok for bestyrelser at fordybe sig i diskussioner om finansielle og compliance risici. Men det kan samtidig betyde, at bestyrelsen ikke i tilstrækkelig grad har fokus på de risici, der er virkelig kritiske for virksomheden.

Global Risk Management undersøgelse 2017

29 maj 2017

PwC’s Global Risk Management undersøgelse 2017 viser, at et stigende antal virksomheder i dag har fokus på at få ejerskabet af risikostyring – med daglige beslutninger om risici – flyttet tilbage til første forsvarslinje. Og netop dette skaber i højere grad en forventning om øget profitmargin og omsætning.

Sådan kan din bestyrelse sikre, at risikostyringen er tæt forbundet med strategien

18 maj 2017

At få succes med enterprise risk management (ERM) sker ikke fra den ene dag til den anden. Ofte er ledelsen udfordret i forhold til at få skabt det helt rette set-up mellem risikostyringen og den overordnede virksomhedsstrategi.

Sådan kan din bestyrelse vurdere, om der er brug for en risikokomité

05 maj 2017

Den globale økonomiske og politiske usikkerhed gør, at mange virksomheder fortsat har fokus på konkrete muligheder og trusler. Det stiller også krav til bestyrelsen.

PwC's CXO Survey 2017

04 maj 2017

I PwC's CXO Survey 2017 giver flere end 500 danske erhvervsledere bl.a. deres svar på, hvad de har fokus på i det kommende år, deres vækstforventninger, og hvad de mener, fremtidens vindervirksomhed skal kunne.

FS Perspektiver

01 maj 2017

Inspiration og indsigt til beslutningstagere i den finansielle sektor.

Agil intern revision styrker organisationer i en tid med forandring

05 apr 2017

En ny global undersøgelse, foretaget af PwC med ca. 1.900 respondenter, har set på de forandringer der påvirker organisationer i dag, samt hvordan en intern revision kan bidrage til at styrke udviklingen af organisationens modstandsdygtighed og evne til at profitere på forandringer.

PwC’s Global FinTech Report 2017

04 apr 2017

PwC’s Global FinTech Report 2017 bygger på svar fra flere end 1.300 respondenter fordelt over hele verden, herunder Danmark. Rapporten giver bl.a. et indblik i udviklingen inden for samarbejdet mellem etablerede finansielle virksomheder og FinTech-virksomheder, og hvordan FinTech og nye teknologier vinder mere indpas i den finansielle sektor.

'Winning the fight for female talent'

30 mar 2017

Den globale undersøgelse 'Winning the fight for female talent' stiller skarpt på, hvordan virksomheder bedst muligt kan tiltrække og fastholde de kvindelige talenter. Få indsigt i de nyeste trends, når det gælder arbejdet med diversitet og tiltrækning af kvindelige talenter.

CXO Magasinet Ejerleder #12

20 mar 2017

I denne udgave af CXO Magasinet Ejerleder stiller vi skarpt på nogle af de ejerledere, der mestrer kunsten at eksekvere og føre tanke til handling.

Firmabiler 2017

20 mar 2017

Firmabiler 2017 giver dig indsigt i de aktuelle regler på skat, moms og afgifter inden for firmabiler. Du får med publikationen et grundlag til at tage stilling til, om en firmabetalt bil er økonomisk fordelagtigt som personalegode i jeres virksomhed.