Publikationer

Agil intern revision styrker organisationer i en tid med forandring

05 apr 2017

En ny global undersøgelse, foretaget af PwC med ca. 1.900 respondenter, har set på de forandringer der påvirker organisationer i dag, samt hvordan en intern revision kan bidrage til at styrke udviklingen af organisationens modstandsdygtighed og evne til at profitere på forandringer.

PwC’s Global FinTech Report 2017

04 apr 2017

PwC’s Global FinTech Report 2017 bygger på svar fra flere end 1.300 respondenter fordelt over hele verden, herunder Danmark. Rapporten giver bl.a. et indblik i udviklingen inden for samarbejdet mellem etablerede finansielle virksomheder og FinTech-virksomheder, og hvordan FinTech og nye teknologier vinder mere indpas i den finansielle sektor.

'Winning the fight for female talent'

30 mar 2017

Den globale undersøgelse 'Winning the fight for female talent' stiller skarpt på, hvordan virksomheder bedst muligt kan tiltrække og fastholde de kvindelige talenter. Få indsigt i de nyeste trends, når det gælder arbejdet med diversitet og tiltrækning af kvindelige talenter.

Total Retail 2017

20 mar 2017

Er detailhandlen rustet til fremtiden?

Firmabiler 2017

20 mar 2017

Firmabiler 2017 giver dig indsigt i de aktuelle regler på skat, moms og afgifter inden for firmabiler. Du får med publikationen et grundlag til at tage stilling til, om en firmabetalt bil er økonomisk fordelagtigt som personalegode i jeres virksomhed.

CXO Magasinet Ejerleder #12

20 mar 2017

I denne udgave af CXO Magasinet Ejerleder stiller vi skarpt på nogle af de ejerledere, der mestrer kunsten at eksekvere og føre tanke til handling.

Bestyrelsens indsigt i virksomhedskultur og risikovillighed

09 mar 2017

Bestyrelser ved og forstår, at virksomhedens kultur og værdisæt spiller ind, når det gælder medarbejdernes villighed til at tage chancer og handle.

PwC's CEO Survey 2017

27 feb 2017

Få indblik i, hvad danske topledere siger om vækst udfordringer og tendenser i 2017.

The World in 2050

21 feb 2017

Verdensøkonomien kan være fordoblet i 2050. Allerede i 2042 kan verdensøkonomien være fordoblet, da særligt udviklingslandene forventes at forbedre deres økonomier, herunder Indien der forventes at overhale USA som verdens anden største økonomi i 2050. Det viser en ny rapport fra PwC, hvor 32 af verdens største økonomier er blevet undersøgt.

Danmark i vækst – erhvervslivets input

21 feb 2017

Et indblik i erhvervslivets perspektiver på og ambitioner for Danmarks digitale omstilling.

Fondshåndbogen 2017

02 feb 2017

Fondshåndbogen 2017 stiller skarpt på fondsret, regnskab, skat og afgifter. Ud over en beskrivelse af reglerne indeholder bogen eksempler og opstillinger, der illustrerer brugen af reglerne. Der er også tilføjet beskrivelser af eksisterende praksis.

Brancheanalyse af restaurationsbranchen

02 feb 2017

Restaurationsbranchen har oplevet en markant udvikling og er blevet et trækplaster for mange turister som følge af den nordiske madbølge. Men branchen er også udfordret i en hård konkurrencen, hvor et stærkt fokus på rapportering er vigtigt. Det viser en undersøgelse af restaurationsbranchen fra PwC.

Bestyrelsens rolle i forhold til risikostyring

27 jan 2017

Bestyrelser har en kritisk og vigtig rolle, når det gælder virksomhedens arbejde med risikostyring. Både investorer, regulatorer samt andre stakeholders har øjnene rettet mod denne rolle, og derfor er gennemsigtighed - og en effektiv tilgang til området - ikke kun fornuftigt. Det er nødvendigt.

Brancheanalyse af hotelbranchen

19 jan 2017

Hotelbranchen sætter endnu en gang ny rekord i antal af overnatninger, og det er både København og resten af Danmark, som driver den positive udvikling med en fremgang på henholdsvis 6,7 % og 6,1 %. Det viser en ny analyse af hotelbranchen fra PwC.

Brancheanalyse af elektriker- og el-installatørbranchen

19 jan 2017

Elektriker- og el-installatørbranchen fastholder en stabil indtjening og en tilfredsstillende dækningsgrad. Det viser en ny undersøgelse om elektriker- og el-installatørbranchen fra PwC, der også forventer et endnu større fokus på effektivisering ved hjælp af it-værktøjer i branchen i fremtiden.