Publikationer

Er din virksomhed og bestyrelse klar til den digitale transformation?

05 okt 2017

Bestyrelsen spiller en vigtig rolle, når det gælder virksomhedens digitale transformation.

PwC's årsrapport 2016/17

01 okt 2017

PwC har haft et rigtig godt år. Vi har opnået en vækst på 7,3 % og en omsætning på 2,3 mia. DKK, som vidner om en positiv udvikling på tværs af alle vores tre forretningsområder, revision, skat og rådgivning, og i alle vores markedssegmenter, som dækker hele erhvervslivet og den offentlige sektor.

Revisionsudvalgets fokus på skatteområdet

29 sep 2017

Skatteområdet kan være en stor udfordring for revisionsudvalget. De mange tekniske detaljer og kravene til en dybere forståelse for - og viden om - området er her centrale parametre.

Værdien af årsrapporten II

25 sep 2017

PwC har i samarbejde med CBS gennemført en undersøgelse af professionelle regnskabsbrugeres og regnskabsudarbejderes holdninger til årsrapporten.

Lønundersøgelsen 2018

20 sep 2017

Lønundersøgelsen og udviklingstendenserne heri kan anvendes af bestyrelser og andre til at sammenligne lønforhold på tværs af virksomheder.

Indregning af omsætning efter IFRS 15

20 sep 2017

Ny publikation sætter fokus på indregning af omsætning efter IFRS 15

Nedtællingen til den nye persondataforordning er i gang - få et overblik her

15 sep 2017

En ny publikation fra PwC stiller skarpt på Justitsministeriets betænkning og de væsentligste ændringer i persondataforordningen.

Hvad bør bestyrelsen vide om droner?

06 sep 2017

Planlægger din virksomhed at investere i droner?

Bestyrelsens rolle i forhold til strukturering af ledelseslønpakken

28 aug 2017

En ledelseslønpakke er meget mere end blot et konkret beløb på papiret. Det er også et middel til fastholdelse, et centralt benchmark samt et vigtigt emne for virksomhedens shareholders.

The New Class of Digital Leaders

24 aug 2017

Stillet over for organisatoriske ændringer ansætter flere og flere virksomheder digitale ledere, der skal stå for virksomhedens digitale transformation. Det viser en ny undersøgelse af den digitale leders rolle fra PwC’s globale strategiteam Strategy&.

Hvad bør bestyrelsen vide om robotics?

21 aug 2017

Flere og flere virksomheder har i dag et stort fokus på effektivitet og robotics - og de bruger robotter i mange andre sammenhænge end på fabrikker.

Når en del af din virksomhed ikke længere passer ind: Hvad bestyrelsen bør vide

07 aug 2017

Salget af en del af en virksomhed kan forbedre både effektivitet og omsætning, men det kan også være en udfordrende proces at gå igennem. Download publikationen og bliv inspireret.

'Sizing the prize - What’s the real value of AI for your business and how can you capitalise?'

29 jun 2017

Kunstig intelligens vil frem til 2030 kunne få det globale bruttonationalprodukt (BNP) til at vokse med 14 pct. eller 103.510 mia. kr. Men hvilke trusler og muligheder bringer kunstig intelligens med sig for din forretning? PwC har set nærmere på, hvad der er de mest værdifulde kommercielle åbninger i markedet, og hvordan din forretning kan drage fordel af mulighederne med kunstig intelligens.

Kan din bestyrelse styre virksomheden sikkert igennem en krise?

22 jun 2017

Mange virksomheder går igennem en krise ca. hvert 4-5 år. Ved at sætte fokus på krisestyring sammen med ledelsen kan bestyrelsen få en klar fornemmelse for, hvor der er mulige forbedringspunkter, samt hvordan man bør agere i en krisesituation.

Insurance Banana Skins 2017

06 jun 2017

Få indblik i, hvad flere en 800 ledere og beslutningstagere fra forsikringsselskaber i 52 lande, herunder Danmark, har peget på som de største risici for branchen i de kommende 2-3 år, og hvor forberedte forsikringsselskaberne føler sig i forhold til de risici, de står over for.