Bestyrelseshåndbogen 2018

Den teknologiske udvikling, talent management i en digital verden og nye Anbefalinger for god Selskabsledelse. Alle områder, der i 2018 vil få en signifikant plads på bestyrelsens agenda.

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2018 stiller derfor skarpt på disse – og mange andre – højaktuelle emner, der kommer til at præge dialogen i bestyrelseslokalet langt ind i 2018. Du vil således både blive inspireret og få konkrete værktøjer, som du kan bruge aktivt i dit daglige bestyrelsesarbejde.

Som et helt nyt tiltag kan du i år også møde to markante bestyrelsesformænd her i bogen. Vinderen af prisen Årets Bestyrelsesformand 2017 og bestyrelsesformand i VKR Holding A/S, Søren Bjerre-Nielsen, har satset på en professionel bestyrelseskarriere og kan i dag se tilbage på en række bemærkelsesværdige resultater i de virksomheder, hvor han sidder for bordenden. Han fortæller bl.a. om sit arbejde som formand i en familieejet virksomhed, og hvorfor det er helt centralt at vælge de rette mennesker samt give dem de rette vilkår at arbejde under.

Mød også sidste års vinder af samme pris, Bert Nordberg, bestyrelsesformand i Vestas Wind Systems A/S, der giver et unikt indblik i, hvordan han som formand – i tæt samarbejde med sin ledelse – har formået at gøre Vestas til verdens nummer ét inden for branchen, samt hvordan han arbejder for at skabe konsistens i førerskabet.

Læs CXO Magasinet #11 med fokus på bestyrelser 

PwC’s Board Forum

 

Kontakt os

Kim Füchsel

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 3216

Brian Christiansen

Partner, Head of Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Følg PwC