PwC's CEO Survey 2017

Få indblik i, hvad danske topledere siger om vækst udfordringer og tendenser i 2017.

Knap 1.400 CEO’er fra virksomheder verden over har deltaget i PwC’s CEO Survey 2017, som er verdens største toplederundersøgelse. Undersøgelsen viser bl.a. CEO’ernes forventninger til vækst, deres bekymringer, og hvad de særligt forholder sig til i 2017. De danske CEO-svar er fra de største virksomheder i Danmark. 

De danske resultater fra årets undersøgelse viser bl.a., at de danske topledere fra de største virksomheder er bekymret for den globale usikkerhed, og at deres forventninger til vækst i den globale økonomi er faldet en smule sammenlignet med sidste år. Dog viser CEO Survey samtidig, at de danske topledere er optimistiske i forhold til vækst i deres egen virksomhed, ligesom vi ser en stigning blandt dem, der i høj grad tror på vækst i egen virksomhed de næste 12 mdr. For fortsat at udvikle deres virksomhed prioriterer de danske CEO’er særligt at styrke digitale og teknologiske evner, og de er i år mindre bekymret for den hastige teknologiske udvikling. Undersøgelsen viser også, at de danske CEO’er er bevidste om, at mennesket fortsat er afgørende i den digitale tidsalder. De investerer i at få mennesker og teknologi til at spille sammen, og nogle af de kompetencer, de vægter højt, er de mere menneskelige kompetencer, som fx innovation og kreativitet samt lederegenskaber, som ikke umiddelbart kan erstattes af robotter. Flere end hovedparten forventer ansættelse i deres virksomhed det kommende år.

PwC’s CEO Survey 2017 - se filmen fra CEO-konferencen 2017

loading-player

Playback of this video is not currently available

Forandringer gennem 20 år

CEO Survey gennemføres i år for 20. gang, og meget er sket på to årtier. Få her et indblik i nogle af de større begivenheder, der er sket i verden. Få desuden et indblik i, hvordan toplederens rolle og deres ledelsesteam har ændret sig gennem de seneste 20 år, eller download den første CEO Survey.

Kontakt os

Mogens Nørgaard Mogensen
Senior Partner og adm. direktør, Statsaut. revisor
Tlf: 3945 3232
E-mail

Pernille Stokholm Bøg
Marketing- og kommunikationschef
Tlf: 3945 3579
E-mail

Følg PwC