Overblik over norske svar fra PwC's Cybercrime Survey 2017

Igen i år har norske erhvervsfolk deltaget i PwC’s Cybercrime Survey 2017. Knap 100 norske erhvervsfolk har givet deres svar, og der tegner sig generelt set en tendens, når vi sammenligner de norske svar med de danske. Både i Norge og i Danmark har man fokus på den kommende EU-persondataforordning, og det er den højest prioriterede investering i begge lande.

I begge lande svarer 60 % endda, at de i høj grad vil være i stand til at beskytte deres følsomme data i overensstemmelse med EU-persondataforordningen, når den træder i kraft. Det interessante er, at bekymringen for cybertruslen i fremtiden er en del højere i Danmark. Og til forskel fra Danmark er det de organiserede kriminelle, der bekymrer nordmændene mest, men dog en del mindre end det ses blandt de danske top- ledere, som har ansattes/insideres ubevidste handlinger som deres største bekymring.

Hent PwC's Cybercrime Survey 2017 via PwC's app "Ekstra værdi", hvor du også kan hente andre danske udgivelser samt få adgang til global viden. Det er gratis at bruge PwC’s app.

App’en er tilgængelig nu både på Google Play og i App Store. Søg på ”Ekstra værdi”.

https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.pwc.extravalue

Se videoen, og hør mere om PwC's app "Ekstra værdi"

loading-player

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: +45 2811 1592

Jørgen Sørensen

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: 3945 3554

Følg PwC