Emerging Trends in Real Estate® Europe 2014
Optimismen breder sig

Rapporten viser, at tilliden er vendt tilbage til markederne for fast ejendom, og at Europa igen er det rette sted at gøre forretninger. Over halvdelen af respondenterne (53 %) forventer at få et positivt afkast i 2014.

Ifølge analysen mener 71 % af de adspurgte dog, at manglen på 1. klasses ejendomme vil påvirke deres virksomhed i 2014. Som et resultat af den stigende konkurrence mener 59 % af de adspurgte, at der nu er overpris på 1. klasses ejendomme på de europæiske kernemarkeder.

Rapporten viser også,  at København i år springer 4 pladser frem fra en 12. til en 8. plads over de mest attraktive byer på ejendomsmarkedet. Dermed er København nu med i top 10 over favoritbyer for ejendomsinvesteringer.

Rapporten Emerging Trends in Real Estate® Europe 2014 er en prognose udgivet i fællesskab af Urban Land Institute (ULI) og PwC. Rapporten er baseret på holdningerne blandt mere end 500 internationalt førende eksperter inden for fast ejendom, herunder investorer, entreprenører, långivere, ejendomsmæglere og konsulenter.

Hør vores eksperter fortælle om tendenserne på ejendomsmarkedet