Kommunalvalg 2017 - Highlights fra pulsmålingen

I pulsmålingen Kommunalvalg 2017 giver erhvervslivet svar på, hvilke områder de mener, kommunalpolitikerne bør prioritere for at fremme et stærkere erhvervsliv. Derudover har erhvervslederne svaret på, hvilke områder der er væsentlige for deres virksomhed, og hvorvidt kommunalpolitikerne på valg har tilstrækkeligt fokus på disse områder.

Pulsmålingen viser, at kommunalpolitikerne på valg med fordel kan fokusere på følgende tre områder:

Det er på disse tre områder, at der findes det største potentiale, når man måler på vigtigheden af det pågældende område for erhvervslivet og kommunalpolitikernes evne til at give området tilstrækkeligt fokus.

’Sikre god trafikal infrastruktur’ er derudover det vigtigste område for erhvervslivet, når de bliver bedt om at prioritere samtlige af målingens områder. Dermed bliver infrastruktur det væsentligste område for politikerne at sætte ind på ifølge erhvervslivet.

Om pulsmålingen

PwC’s Kommunalvalgsmåling 2017 er gennemført via et online survey fra 17/8 til 3/10 2017, med svar fra flere end 400 erhvervsledere. Erhvervslederne har bl.a. svaret på, hvilke opgaver de mener, at kommunalpolitikerne bør prioritere for at fremme et sundere erhvervsliv.

Hent pressemeddelelsen

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Følg PwC