Personalegoder 2017

Personalegoder 2017 giver dig overblik over de nyeste regler, krav og muligheder inden for moms og beskatning af personalegoder.

Overblik. Inspiration. Viden.

Udover en gennemgang af reglerne inden for en lang række af de oftest anvendte personalegoder i danske virksomheder, sætter vi i år særligt fokus på to aktuelle temaer, hvor arbejdsgiverne skal være særligt opmærksomme.

Du kan bl.a. læse om:
  • Arbejdsgiverbetalt transport
  • Arbejdsgiverbetalt telefon/mobil og computer
  • Bruttolønsordninger
  • Firmabil
  • Gaver
  • Rejser
  • Sundhedsforsikringer og -ordninger.
loading-player

Playback of this video is not currently available

Bespisning af medarbejdere

Bespisning af medarbejdere er et personalegode, der ofte bruges på danske arbejdspladser, men det er samtidig et område, hvor det er vanskeligt at holde overblik over skattereglerne. Hvad gælder fx, når medarbejderen får overarbejdsmad, deltager i en forretningsmiddag eller modtager en "belønningsmiddag" som anerkendelse for et godt stykke arbejde? Bliver medarbejderen beskattet af det, og hvad er de momsmæssige konsekvenser?

Læs mere

 

60-dages-reglen

Hvor går grænsen mellem privat og erhvervsmæssig kørsel? Det er svært at trække en klar skillelinje, men skattemæssigt er det væsentligt at kende forskellene, og her er den såkaldte "60-dages-regel" vigtig. I det følgende forklarer vi nærmere om reglen, og hvorfor den er væsentlig for arbejdsgivere.

Læs mere

Kontakt os

Søren Erenbjerg

Director, Skat, PwC Denmark

Tlf: 3945 3666

Tinna Bohn Voigt

Senior Manager, indirekte skatter, PwC Denmark

Tlf: 3945 9456

Tanya Honoré Schultz

Manager, Skat, PwC Denmark

Tlf: 8932 5664

Lone Bak

Senior Manager, Skat, PwC Denmark

Tlf: 8932 5608

Følg PwC
Følg PwC